banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÖTYB PLANLAMA VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI
 ÖTYB Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu üyeleri, KSÜ bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarının akademik başkanları ve topluluk üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantının açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

Öğrenci topluluklarının gerçekleştirdiği etkinliklerin kişisel ve akademik gelişimlerine büyük katkı sunduğunu her fırsatta dile getiren Rektör Can, “bir işi yaparken en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olalım. Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen üniversitelerindeki gelişmeleri yakından takip edelim ve üniversitemiz imkânları ölçüsünde şehrimizde de hayata geçirelim. Alışılagelmiş etkinlik kalıplarının dışına çıkalım. Öğrencilerimizin kişisel gelişimine ve kariyer hedeflerine katkı sunacak etkinliklere imza atalım. Topluluk faaliyetlerini planlarken öğrencilerimizin fikirlerine öncelik vererek özgüvenlerinin gelişimine olanak tanıyalım.” şeklinde konuştu.

Öğrencilere derslere öncelik vermek kaydıyla öğrenci faaliyetlerinde aktif olarak yer almaları tavsiyesinde bulunan Rektör Can, “Öğrenci topluluklarını dar çerçevede tutmayalım bütün akademik birimlerden öğrencileri kapsayıcı topluluklar kuralım. Farklı bakış açılarını zenginlik olarak görelim ve farklı bakış açılarının daha güzel işlerin ortaya çıkarılmasına vesile olacağını unutmayalım. Medeniyet, kültür ve değerlerimizin bilincinde olarak hareket edelim. Öğrenci topluluklarının faaliyetlerini dar anlamda ve ideolojik sınırlarda tutmayalım. Milli kahramanlarımız, düşünürlerimiz, yazar ve sanatçılarımız, insani hasletlerimiz gibi çok sayıda değenlerimiz var topluluklar olarak bunları işleyen faaliyetler planlayalım. Milli Mücadele’nin en önemli kahramanlarından Sütçü İmam’ın adını taşıyan üniversitemizi hak ettiği noktalara birlikte taşıyalım.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının adından ÖTYB Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu Başkanı ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu üyeleri Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak, Öğretim Görevlisi İsmail Göktürk, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Göktaş ve komisyon sekreteri Yavuz Özal toplulukların kuruluş ve işleyişleri hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Toplantı Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Pak ve komisyon üyeleri topluluk temsilcilerinin sorularını cevaplandırmalarının ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol