banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ÖNDER DOĞU AKDENİZ BÖLGE TOPLANTISI

 Kamimderin ev sahipliğinde Mado evinde Gerçekleştirilen bölge Toplantısına AK Parti Grup Başkan vekili Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal da katıldı.

Türkiye genelinde 500 derneği bulunan Önder İmam hatip mezunları derneği bölge toplantısının açılış Kuran tilavetini Hatay Fahri Öksüz Camii İmam Hatibi Hüseyin Kahraman okudu.

Programın ilk bölümünün Açılış konuşmasını ise, Kahramanmaraş İmam hatip mezunları (Kamimder) başkanı Yunus Doğru yaptı. Başkan Doğru Akdeniz bölgesi olarak toplantıya ev sahipliği yapmanın onurunu yaşadıklarını belirtti, katılımcılara teşekkür etti.

Ak Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal bölge toplantısının Kahramanmaraş'ta yapılmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, emeği geçenlere teşekkür etti. Ünal, imam hatipli olmayı çok istediğinin altını çizdi; "ben lise mezunuyum ve liseden İlahiyata gittim. Liseden sonra İlahiyata gitmenin nasıl olduğunu yaşadım.7 Yıl imam Hatip okumayı çok isterdim. Bu günlere gelmemizde İmam Hatiplilerin nasıl misyon yüklendiğini biliyorum."

Daha sonra Önder Genel başkanı Mustafa Şişman kısa bir selamlama konuşması yaptı.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer konuşmasına kutlu doğum haftası münasebetiyle Salavattı şerife ile sözlerine başladı. Vali Güvençer, İmam Hatip bir kavram ve bu kavramın içinin halk olduğunu belirtti. Vali Güvençer, bizleri bu günlere getiren büyükleri de unutmadı, onlara şükran borçlu olduklarını söyledi. Vali Güvençer İmam hatip ruhunun bir tat olduğunu ve bu memlekete reyhalar saldığını ifade etti.

Kahramanmaraş İl Müftüsü Muhammed Gevher de burada yaptığı konuşmada ahirete intikal edenleri rahmetle andı, dua etti. Müftü Gevher güzel duasında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Bölge çalıştayı daha sonra güncel konuları görüşmek üzere toplantının ikinci bölümüne geçti.

HABER-KAMERA: HACI ALİ GÜNEÇIKAN





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol