Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

OKULLAR HAYAT OLMAYA DEVAM EDİYOR…

     Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Derneği  Yaz Okuluna, 20 Eğitici ve  Öğretici  eşliğinde 135 i erkek,75 i kız olmak üzere 210 öğrenciyle devam edilmiş, 5 hafta süren Yaz Okulunda  Dinimi Öğreniyorum, Peygamberimizin Örnek Hayatı, Değerler Eğitimi derslerinin yanında futbol, basketbol , masa tenisi, ahşap boyama, keçe süsleme, yüzme  ve izcilik çalışması etkinliklerine de yer verilmiştir.

   Yaz Okulu hakkında bilgi veren dernek başkanı Ahmet Özkul; Çocuklarımızı olumsuz ortamlardan güvenilir ortama taşınması projesi olarak gördüğümüz bu çalışmayı çok önemsiyor, çocuklarımızın milli ve manevi değerlerine bağlı olarak zihnen, bedenen ve ahlakça daha güzel gelişimlerini sağlamak adına, kulüp olarak tüm gayretlerimizi gösteriyoruz dedi.

    Özkul, Yaz Okulunun yapılması için bizlere okullarını açan, Süha Erler Lisesi Müdürü Sayın Ömer Faruk Güney , Türk Telekom Ortaokulu Müdürü Sayın Yakup Dal ve okul personellerine , az Okulunda gönüllü  görev alan kulübümüzün liderlerine  teşekkürlerimi sunarım dedi.


    Yaz Okulunda, eğlenceli bir yaz geçiren öğrenciler,  14-15 Ağustos 2015 tarihlerinde de Başkonuş Yaylasında düzenlenen çadırlı doğa kampında, hayat boyu unutamayacakları bir hafta sonu geçirmişlerdir.

   Yaz Okulu, Öğrencilerin şehitlerimiz için okumuş okudukları Hatimlerin ve Yasin-i şeriflerin de duasının yapıldığı kapanış töreniyle 21 Ağustos Cuma günü sona ermiştir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol