banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİLERİMİZİN İKİNCİ VELİSİ OLDUK
  

Başkan Fatih Mehmet Erkoç, yayımladığı mesajda, “öğrencilerin ikinci velisi olacağımıza söz vermiştik”  diyerek eğitim alanında Büyükşehir Belediyesinin yaptığı yatırımlara değindi. 

Ülkemizin 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmasında en büyük katkıyı, eğitim alanında yapılacak yatırımların ve bu alandaki başarıların sağlayacağını belirten Başkan Erkoç; "Aziz Kahramanmaraş’ımıza hizmet için yola çıktığımızda öğrencilerimizin ikinci velisi olacağımıza söz vererek yatırımlarımızın en başına eğitim yatırımlarını yerleştirmiştik. Allah’a hamd olsun, kısa sürede 30 milyon TL’lik yatırımla il genelinde okullar ve spor salonları yaparak bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Okul ve eğitimin kendileri için yol, su, asfalt ve altyapı kadar önemli olduğunu vurgulayan Başkan Erkoç, Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin mümkün olan en iyi eğitimi alması için göreve gelir gelmez Kahramanmaraş Valiliği ile bir protokol yaparak, il genelinde ihtiyacı olan bölgelere okul yaptırmak için harekete geçtiklerini dile getirdi.

YENİ EĞİTİM YILI HAYIRLI OLSUN, ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR

Başkan Erkoç; “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak okullarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, sahip çıktık. Söz verdiğimiz gibi onların ikinci velisi olduk. Öğrencilerimiz ülkemizin ve şehrimizin gelecek vizyonun teminatadır. Bu düşüncelerle, yüce Allah’tan 2016-2017 eğitim-öğretim yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve ailelerimiz için hayırlı olmasını, başarılarla dolu olarak geçmesini niyaz ediyorum" dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol