banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

ÖĞRENCİ DANIŞMAN VE BAŞKANLARI İSTİŞARE TOPLANTISI

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

Öğrenci topluluklarının gerçekleştirdiği etkinliklerin, öğrencilerin kişisel gelişimlerine ve kariyer yaşamlarına önemli katkılar sağladığını ifade eden Rektör Can, öğrenci topluluklarının kâğıt üzerinde kalmadan, aktif, üretken ve yeni projeler ortaya koyan yapılar olması gerektiğini söyledi.

Öğrenci topluluklarını dar çerçevede kalmaması ve bütün öğrencilerin katılımının sağlandığı kapsayıcı toplulukların kurulması gerektiğini belirten Rektör Can, “Farklı bakış açılarını zenginlik olarak görelim ve farklı bakış açılarının daha güzel işlerin ortaya çıkarılmasına vesile olacağını unutmayalım. Medeniyet, kültür ve değerlerimizin bilincinde olarak hareket edelim. Öğrenci topluluklarının faaliyetlerini dar anlamda ve ideolojik sınırlarda tutmayalım. Üniversite olarak her geçen gün başarılarıyla dikkat çeken bir aileyiz. Üniversitemizin başarı çıtasını daha da yukarılara taşımak için bu büyük ailenin fertleri olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirelim.” diye konuştu.

Açılış konuşmasının adından ÖTYB Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu Başkanı ve üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş, Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu üyesi Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Pak, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Ali Osman Göncüoğlu ve ÖTYB komisyon sekreteri Yavuz Özal toplulukların kuruluş ve işleyişleri, toplulukların dikkat etmesi gereken hususlar ve topluluklar arası işbirliğinin sağlanması konularında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantı Öğrenci Faaliyetleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. İbrahim Taner Okumuş ve komisyon üyelerinin topluluk temsilcilerinin sorularını cevaplandırmalarının ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol