Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MÜKERREM TOLLU OKUL ZİYARETLERİNDE BULUNDU
Mükerrem Tollu, öğrenciler için 300’den fazla park, dershane, ödev evi gibi onlara daha etkili ve verimli yerler oluşturduklarını belirtti. Sadece derslere yönelik değil aynı zamanda sanat, spor gibi farklı alanlarda da kendilerini geliştirmeleri adına açılan kurslardan bahsetti. Erdemli’de büyük bir spor kompleksine ihtiyaç duyulduğunu ve bu ihtiyacın karşılanacağının sözünü verdi. Teknik alt yapısı, üretim yeri, laboratuvarları olmadan açılan okulların yalnızca kar amacı güden işletmeler olduğunu ve bu şekilde okuyan öğrencilerin gelecekte sorun yaşadıklarını belirten Tollu “ Her şeyden önce eğitim gelmelidir. Kaliteli eğitim, kaliteli insanlar demektir. Şimdiki gençler büyüdüğü zaman bu ülke onların emaneti olacaktır. Ülkemizdeki sorunların çoğu cahillikten kaynaklı ve biz bunun önüne geçebilmek adına eğitime her türlü yatırımı sağlayacağımızın sözünü vermekteyiz” dedi.

ENGELSİZ PARK MÜJDESİNİ VERDİ

Özel okul müdürleri ve öğretmenleri Erdemli Kültür Merkezi’nde öğrencilerin istedikleri zaman, evleri gibi bir ortamda ders çalışmalarından, aynı zamanda farklı kültürel etkinliklerle buluşmalarından memnun olduklarını belirterek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ilettiler. Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Murat Kaya engelli bireylerin toplumdan uzaklaştırılmaması, özgüveni yüksek bireyler olarak bizimle birlikte var olması gerektiğini ve bu şekilde yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Mükerrem Tollu, belediye olarak temel sorunlarımızı bitirdiğimizi ve artık hizmete daha fazla yatırım yapacaklarını belirterek önümüzdeki dönem hayata geçirecekleri engelsiz parkın müjdesini verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol