banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN, GÖKSUN ZİYARETİ

Geçtiğimiz ay içerisinde il milli eğitim müdürü olarak atanan Yusuf Kahraman’ın okul ve kurum ziyaretleri sürüyor...

Göksun ilçemize yaptığı ziyaret kapsamında bazı okullarımızda öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Göksun Kaymakamlığı, Göksun Belediyesi ve Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürlüğümüze de konuk oldu.

ADETA İLÇEYE ÇIKARTAMA YAPILDI

Beraberindeki İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Demirtaş ve Göksun İlçe Millî Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ile birlikte günün ilk dersinde Yavuz Selim İlk/Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, ardından Göksun Kaymakamı Ümit Şeref Kayacan'a ziyarette bulunarak ilçenin eğitim durumu ile ilgili istişarelerde bulundu.

Göksun Belediyesi Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın'ı makamında ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, ziyaretin ardından ilçede görev yapan okul müdürlerimiz ile Arslanbey Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi'nde toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı sonrasında sırasıyla Göksun Anadolu Lisesi, Fatih İlk/Ortaokulu, Göksun Fen Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile bir araya gelen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, öğrencilerimize hitaben, “Sizlerle beraber olmayı önemsedik. Neden biliyor musunuz? Çünkü geleceğin Türkiye'sini sizler inşa edeceksiniz. Sizler bugünün küçüğü, yarının büyüklerisiniz. Bir buçuk yıllık arada okullarınızı ve öğretmenlerinizi özlediğinizi biliyoruz. İnanın bizler de, öğretmenleriniz de sizleri çok özledik. Zaten siz olmasanız bu binaların anlamı da yok. Bu binaların içinde sizin ve öğretmenlerimizin sesleri ve tozları olmadıkça ne anlamı var ki?” diye konuştu.

YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA VERMEK ZORUNDA KALMIŞTIK

Salgın nedeni ile bir buçuk yıl içerisinde dönem dönem yüz yüze eğitime ara vermek zorunda kaldıklarını belirten İl Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Kahraman, “Bu süreç, okullarımızın ve öğretmenlerimizin ne kadar önemli olduğunu ortaya koydu. Yatma ve kalkma saatimiz başta olmak üzere hayatımızın düzeni değişti ve bozuldu. Bu bir buçuk yıllık süreyi eğitiminiz açısından hakikaten en az hasarla gidermenizin çarelerini aradık. Öğretmenlerimiz ile cep telefonu, tablet bilgisayar gibi uzaktan eğitim araçlarıyla sizlere eğitim vermeye çalıştık. Ama bu süreçte yüz yüze eğitimin kıymetini daha fazla anladık.” ifadelerini kullandı.

SALGIN KURALLARINA AZAMİ DERECEDE DİKKAT EDELİM

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, 6 Eylül itibariyle 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının okullarımızda yüz yüze başladığını kaydederek, sözlerine şöyle son verdi: “Milli Eğitim Bakanlığımızın okulları açmadaki kararlı duruşu sonrası sizlerle nihayet göz göze gelebildik. Okullarımız yüz yüze eğitime tam gün olarak devam etmekte. Okullarımızdan uzaklaşmamak için, yani yüz yüze eğitime tekrar ara verilmemesi için maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymanız gerekiyor. Bizler, okul idarecilerimiz ve öğretmenlerimiz de gerekli önlemleri aldık. Sizler ve sevgili velilerimiz de salgın kurallarına azami derecede dikkat eder ve bizlere destek verirlerse yüz yüze eğitime yıl sonuna kadar devam etmiş olacağız. Sizlerin, tüm velilerimizin ve tüm halkımızın bu kurallara dikkat edeceğine gönülden inanıyorum. Bu duygularla 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm halkımıza hayırlı olmasını dilerim.”

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, Göksun ilçemize yapmış olduğu ziyaretin sonunda Göksun İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar ve kurum personellerine ziyaret gerçekleştirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol