Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

‘MEZUNİYET GECESİ’ DEDİĞİN BÖYLE OLUR
 Kentimizdeki eğitim öğretim kalitesi açısından en başarılı okullardan biri olan Cahit Zarifoğlu 4/E sınıfı öğrencilerinin mezuniyet gecesi coşkulu ve heyecanlı geçti. Hem veliler, hem öğrenciler unutulmaz bir gece yaşadı. Gecede, başarılı ve zorlu geçen bir d önemin ardından doyasıya eğlenen öğrenciler, en çok da öğretmenleri Eyüp Yapa’dan ayrılmak zorunda olduklarına üzüldüler.

Biyer Cafe’deki mezuniyet gecesinin açılı konuşmasını yapan sınıf öğretmeni Yapa, önümüzdeki dönemden itibaren 1. sınıf öğrencilerini okutacağını, 4. sınıf öğrencilerinden ayrılmanın üzüntüsü içinde olduğunu söyledi. Yapa, “4 senedir bu çocuklarla beraber büyüdüm. Bu süre içinde üzmüş, kırmış olduysam, hakkınızı helal edin, sizleri çok seviyorum” dedi, kendisiyle birlikte öğrenci ve veliler duygu seline kapıldılar. 

Murat Bülbül ve Emine Evliya da 2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle ilgili düşüncelerini geceye katılanlarla paylaşırken, öğrenciler de oyunları, gösterileri, şarkıları ve şiirleri ile geceye renk kattılar.

HEPSİ DE BAŞARILI ÖĞRENCİLERDİ

Çocukların şiirlerini, şarkı ve oyunlarını izleyen velileri de en az çocukları kadar heyecan dolu iken, okul müdürünün çocukların bu mutluluğuna ortak olmaması dikkat çekti.

Yaklaşık 2 saat süren mezuniyet gecesi sonunda çocuklara pasta ikramı yapıldı, 4/E sınıfının başarı (geçmişten günümüze) grafiği slayt gösterisi ile belgelendi, mezun olan öğrencilere madalyaları ve mezuniyet belgeleri takdim edilirken, gece sonunda bir de toplu hatıra fotoğrafı çekildi.

TUĞRUL VE KIRAÇ’IN KONUŞMALARI

Pelin Küçükyüce, Ahmet Karayazı ve Simge Tuğrul’un yıldızlaştığı gecenin bitiminde bir veda konuşması yapan sınıf öğretmeni Yapa, öğrencilerine, velilere teşekkür ederken, “Nice günlerde buluşmak üzere, emeği geçen herkese ve bu geceye katkı sağlayan işadamı Mustafa Kıraç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu ve gözyaşlarını tutamadı.

Kapanış konuşmasını yapanlardan biri de veli Emrah Tuğrul idi. Emeği geçenlere teşekkür etti, sınıf öğretmeni Eyüp Yapa’nın yetiştirdiği çocukların gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olabileceklerine dair temennilerini dile getirdi.

Son konuşmayı yapan ise sosyal sorumluluklarıyla tanınan, ünlü işadamı Mustafa Kıraç oldu. Kıraç,  kızı Asude’nin mezuniyeti nedeniyle mutlu olan velilerden biri olarak, emeği geçen herkesi kutladı. 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol