banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MEÜ VE ERDEMLİ BELEDİYESİDE, SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZM EĞİTİMİ

Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Şehir Eşleştirme Hibe Programı kapsamında oluşturulan ve kabul edilerek Yunanistan’ın Parga şehri ile kardeş şehir ilan edilen Erdemli, proje yürütücüsü Belediye ile başladığı çalışmaların dünkü kolunda; Meclis Toplantı salonunda Belediye çalışanlarına, Sivil Toplum Kuruluşlarına, Kent Konseyine ve Sendikalara yönelik eğitimler vermişti. Proje ortaklarından Mersin Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilen eğitimler, bugün de saat:10.00’da Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde sürdü. Yerel düzeyde turizmin geliştirilmesi konusunda çalışmalarını 8 aydır yürüten taraflar, projeye Prof. Dr. Göknil Koçak ve Öğr. Gör. Mesut Uzman’ın verdiği eğitimler ile devam ederken, Belediyenin ilçenin doğa harikası sayılan noktalarında gerçekleştirdiği çalışmalar da dikkat çekti.

Saklı Şelale’ye yapılan düzenleme ve yol yapım faaliyetleri ile övgülerin adresi olan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin; yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası olabilmesi için her türlü projeye destek verdiklerini ve yeni projeler ürettiklerini kaydetti. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu proje konusunda yaptığı değerlendirmede, “En büyük amacımız, Erdemlimizi hak ettiği noktaya getirebilmek. Bunun için geliştirdiğimiz projeler ile değerli akademisyenlerimizi sık sık ilçemize davet ediyor, fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hem doğasıyla, hem tarihi miraslarıyla hem de denizi ile turizm açısından bir cennet sayılan ilçemiz her alanda en iyisine layık. Tüm çalışmalarımız, işte bu yüzden” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol