Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MARAŞ DENİNCE AKLA KSÜ GELMELİ
 Gezi grubunda yer alan Nurhak Çok Programlı Lisesi 12. Sınıf öğrencisi Fatma Kurt “Marmara Üniversitesi denince akla nasıl büyük bir üniversite geliyorsa, Kahramanmaraş denince KSÜ gelmeli” sözleriyle Rektör Deveci’nin takdirini kazandı.

KSÜ Rektörü Deveci rektör olmadan önce kendisinin en önemli hedeflerinden olan ve halen en büyük hedefleri arasında yer alan Marmara Üniversitesi gibi Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olma vizyonunu dile getiren Fatma Kurt’tan bu ifadeleri işitmekten çok memnun olduğunu ifade etti. Rektör Deveci “Eğer inanır ve çok çalışırsak hiçbir hedef ulaşılmaz değil. Yeter ki kendinize inanın ve bu uğurda azimle çalışmayı sürdürün. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden biri olması ancak bizlerin özverili çalışmalarıyla mümkün olur” dedi.

EĞİTİM SÜRESİNCE BURS SÖZÜ

Genç neslinde aynı inanç ve hedefte olmasının Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi adına umut ve gurur verici olduğunu vurgulayan Rektör Deveci, Fatma Kurt’a üniversite eğitimi süresince burs sözü verdi.

KSÜ Rektörüne teşekkür eden Kurt “Bu Üniversitede okuyarak inşallah, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin adını Türkiye’de hatta dünyada duyurmak istiyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol