Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

LİSE TERCİHİNDE BELEDİYE’DEN REHBERLİK HİZMETİ

Kurs merkezinde görevli yönetici ve öğretmenler, sınava giren öğrencilere tercih sürecinde rehberlik yaparak destek hizmeti sunuyor. Eğitimde fırsat eşitliği anlayışı ile oluşturulan ve ücretsiz hizmet veren Kurs Merkezi Müdürü Atilla Koç, geçen eğitim sezonunda 113 öğrenciyi nitelikli okullara yerleştirerek bölge sıralamasında birinci olduklarını, bu sezon daha yüksek başarı hedeflediklerini vurguladı.

Özellikle eğitim noktasında gerçekleştirilen hizmetlerden ve yapılan yatırımlardan memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, çalışmalarından dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya ve kurs yetkililerine teşekkürlerini ilettiler.

Gerçekleştirilen bu proje ile birçok Belediye’ye örnek olduklarını belirten Başkan Mükerrem Tollu ise yaptığı değerlendirmede, “Gençlerimizin eğitimleri için sezon boyunca yürüttüğümüz çalışmalar, yaz aylarında da onların nitelikli okullara yerleşebilmesi için devam edecektir. Bu güne kadar ilçemizde gerçekleştirdiğimiz en önemli projelerden birisi, eğitim adına yaptığımız Kurs Merkezlerimizdir. Bunun en önemli sebebi ise ülkemizi emanet edeceğimiz gençlerimizin, vatana ve millete hayırlı bireyler olarak tam donanımlı yetiştirilmesidir. Bu amaçla kurduğumuz Eğitime Destek Kurs Merkezlerimiz, çok şükür ki istediğimiz başarıyı yakaladı” ifadelerine yer verdi.

Başkan Tollu sözlerini şu ifadelerle tamamladı, “Hiç şüphesiz ki ailelerin en değerli varlığı, çocuklarıdır. Bizlere güvenerek, çocuklarını emanet eden tüm ailelerimize teşekkür ediyoruz. Bu güveni boşa çıkartmamak için hiç bir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol