Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KURSLAR ŞUBAT’TA BAŞLIYOR
Kısa adı KAMEK olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kursları(KAMEK)bünyesinde verilecek olan meslek edindirme ve el becerileri kursları Necip fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde ve Özel İdare İş Merkezinde başlıyor.

 

Türk Halk Oyunlar, Ebru, Ahşap Boyama, Bağlama, Keman, Resim, Türk Halk Müziği, Kuranı-ı Kerim, Ud, Klarnet, Ritim (bedir),Ney, Kanun, Takı Tasarım, Stilistlik, Konfeksiyon Düz Dikiş Makineci, Türkçe Okuma Yazma, İngilizce ve Osmanlıca kursları açılıyor.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde verilecek olan kurslara başvurular tamamlandı.

Necip fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde ve Özel İdare İş Merkezinde olmak üzere iki ayrı kurs merkezinde verilecek kurslardan Ahşap Boyama 38, Resim 57, Halk Oyunları Yetişkin 110,Halk Oyunları Çocuk 70, Bağlama 162, Keman 54, Ebru 24, Ney 45, Osmanlıca 34, Kuran-ı Kerim 35, İngilizce 200, Takı Tasarım 36, Ritim 6, Kanun Klarnet ve Ud 9, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği 11, Türkçe okuma yazma 25 kişi olmak üzere 1159 kursiyer başvuru yaptı.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin meslek edindirme ve el becerilerini geliştirme kursları kapsamında gerçekleştirilen bu kurslar Şubatın ilk haftası eğitime başlayacak. Kursların sonunda kursiyerlere onaylı sertifikaları verilecek.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol