banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DEN ÇOCUKLARA “23 NİSAN ETKİNLİĞİ”
 Etkinliğin açılış konuşmasını KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci yaptı. Çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Deveci, “Atatürk’ümüzün çocuklara armağan ettiği bu bayramı bizde Üniversitemizi birinci derecede ilgilendirmese de, çocuklarımızı küçük yaşlarda Üniversiteye alıştırmak için böyle bir çalışmayı geçen yıl başlattık. 23 Nisan’ı büyük gruplar halinde değişik kurum ve kuruluşlarla birlikte kutluyoruz” diye konuştu. “Çocuklarımız akşam yatarken ve sabah kalkınca dişlerini fırçalar, akşam uyku zamanı gelince erkenden uyurlar, anne babalarını üzmezlerse bu etkinlikleri daha da geliştirerek devam ettiririz” diyen Rektör Deveci sözü KSÜ 23 Nisan Rektörü Ayşe İrem Ağyar’a bıraktı. Ağyar Kahramanmaraşlı çocukların 23 Nisan’ını kutladı.

 

Açılış konuşmalarının ardından KSÜ Halkoyunları Ekibi’nin gösterisiyle başlayan etkinlikte, KSÜ Kreşi öğrencilerinin Anadolu ateşi dans, Kafkas oyunları gösterisi ve Çadırkent Anaokulu öğrencilerinin sıra gecesi gösterileri büyük beğeni topladı. 2015’te düzenlenen 23 Nisan Etkinliklerinde izleyenlerden büyük alkış alan Hasan Balcı İlkokulu Çocuk Mehter Takımı bu yılki gösterileriyle de göz doldurdu.

 

Etkinlik down sendromu çocukların hazırladığı gösterilerle devam ederken, etkinliğe Osmaniye’den katılan dünyanın ilk ve tek down sendromlu semazeni Yusuf Ersoy’un gösterisi ayakta alkışlandı. Down sendromlu Esra Başkan’ın “İstiklal Marşı” okuduğu etkinlik, down sendromu çocukların halkoyunları gösterisiyle devam ederken, Rektör Deveci çocukların halayına eşlik ederek sevinçlerine ortak oldu. KSÜ Rektörü Deveci 23 Nisan Etkinliğine katkı sunan down sendromlu çocuklara teşekkür ederek, madalyalarını takdim etti.

 

Rektör Deveci salondaki etkinliklerin ardından etkinliğe katılan çocuklarla KSÜ Avşar Yerleşkesinde uçurtma uçurdu. 23 Nisan Etkinlikleri misafirlere yapılan ikramlarla son buldu.

 

 

REKTÖR DEVECİ KSÜ HASTANESİNDE TEDAVİ GÖREN ÇOCUKLARI DA UNUTMADI

 

Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Pediatri Servisi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

 

Pediatri Servisi’nde tedavi gören çocukları ziyaret edip çocuklar ve aileleri ile sohbet eden Rektör Deveci, çocuklara çeşitli oyuncakların yanı sıra karanfil hediye etti.

 

Hastane ziyareti esnasında karşılaştığı ziyaretçilerle de tek tek sohbet eden Deveci, hasta ve hasta yakınlarının görüş ve beklentilerini dinledi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol