Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE MEZUNİYET SEVİNCİ

 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni KSÜ Avşar Yerleşkesi Amfi Tiyatroda yapıldı.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan yaptı. Başarının sırrı azimli olmak ve çalışmaktır diyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakan mezun öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.


Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurhan Atilla ise mezun öğrencilere iş ve meslek yaşamlarında başarılar dilerken “Eminim ki sizler meslek hayatına atıldığınızda sorunları farkedip sürekli şikâyet edenlerden değil, sorunları fark edip çözüm üretenlerden olacaksınız” diye konuştu.


KSÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 400 öğrenci mezun oldu. Sağlık Hizmetleri MYO 2014-2015 dönem birincisi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Elife Bilgiç olurken, Çocuk Gelişimi Programı öğrencisi Hülya Akarken ikinci ve Yaşlı Bakımı Programı öğrencisi Gamze Demirtaş üçüncü oldu.

 


Tıp Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Tıp Fakültesi mezuniyet töreni KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda yapıldı.

12. dönem mezunlarını veren Tıp Fakültesinin2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. “Bizlere 6 yıl önce emanet edilen öğrencilerimize üniversite hayatı boyunca sahip çıktıkları için hocalarımıza teşekkür ediyorum” diyen Prof. Dr. Güneşaçar öğrencilerede bundan sonraki süreçte öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye devam etmeleri gerektiğini hatırlatarak etik kurallara riayet etmeleri tavsiyesinde bulundu.

Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ederken öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Tıp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Bülent Kantarçeken ise12.dönem mezunlarına, mesleklerinin altın değerinde olduğunu söyleyerek, meslek hayatında bütün olumsuzluklara rağmen ümitsizliğe kapılmamaları tavsiyesinde bulundu.

Öğrencilere, insanlara faydalı olacak bir meslek edindiklerini hatırlatan Prof. Dr. Kantarçeken, “Mezun öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” diye konuştu.

12. döneminde 33 mezun veren Tıp Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılıbirincisi Dr. Sümeyra Ceylan olurken, Dr. Nurgül Akça, Dr. Mustafa Oğuz üçüncü oldu. Dr. Ali İhsan Avşar ise onur belgesiyle ödüllendirildi.

 


Fen Bilimleri Enstitüsü I. Lisansüstü Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Fen Bilimleri Enstitüsü lisansüstü mezuniyet töreni KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda yapıldı.

İlki düzenlenen Fen Bilimleri EnstitüsüLisansüstü mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan yaptı. Lisansüstü mezuniyet töreni organize ederek bir ilk gerçekleştiren Enstitü Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şekkeli’yi tebrik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakan mezun öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan mezun öğrencilere seslenerek “Evet mezun oldunuz başardınız ama başarı sorumlulukta getirir. Sizler insanların karşı karşıya kaldığı sorunlara çözümler üreteceksiniz” diye konuştu.

Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Mustafa Şekkeliise mezun öğrencilere bu günün yaşamlarında önemli bir dönüm noktası olduğunu hatırlattı. Doç. Dr. Şekkeli “öğrenme yaşam boyu devam eden bir süreçtir. Çalışmaya, öğrenmeye ve üretmeye devam edin” diye konuştu.

KSÜ Fen Bilimleri Enstitüsü birincisi Abdullah Akkurt olurken, Semanur Giray ikinci ve Şerifenur Akyar üçüncü oldu.

 


Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet töreni KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.

Güzel Sanatlar Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. Mezun öğrencilerimiz bilim yuvasından elde ettikleri mesleki teknik, metot ve disipline kendi ayakları üzerinde duracak hale gelmişlerdirdiyen Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar öğrencilerin ailelerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Rektör Vekili Prof. Dr.Güneşaçaröğrencilere seslenerek“Bugün uzun ve meşakkatli bir yolun başlangıcındasınız. Bundan sonra yaşam boyu öğrenme olarak yeni bir süreç başlıyor. Üniversite eğitiminizde elde ettiğiniz becerileri daha da geliştirerek zorlukların üstesinden geleceğinize inanıyorum. Bütün mezun öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Özkarcı isebu yıl GSF olarak ikinci mezunlarını vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Üniversitemizde öğrencilerimizi en iyi eğitimi verme çabasındayız. Öğrencilerimizin hem ressam hem sanatçı olmalarının yanında akademik kimlikleri de vardır. Sadece sanatçı yetiştirmiyoruz aynı zamanda akademik anlayış da kazandırmaya çalışıyoruz. Biz öğrencilerimizi metodu veririz mezun olduktan sonra da o metot ile kendilerini geliştirirler.” Dedi.

16 mezun veren Güzel Sanatlar Fakültesi2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılıbirincisi Samet Küçükönder olurken, Hatice Köleli ikinci, Songül Uçar üçüncü oldu.

 


Ziraat Fakültesi Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi mezuniyet töreni KSÜ Avşar Yerleşkesi Aslanlı Parkta yapıldı.

Ziraat Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan yaptı. “Mezuniyet sizlere önemli bir sorumluluk yükledi sorumluluğunuz vatana ve vatandaşlara hizmetkâr olmaktır” diyen Prof. Dr. Bakan öğrencilere kendilerini sürekli olarak geliştirmeleri ülke ve dünya sorunlarına çözüm üretmeleri tavsiyesinde bulundu.

Bütün sorunların çözülmek için var olduğunun altını çizen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bakan “her sorunu bir sıçrama taşı olarak görün. Hedeflerinize ulaşmak için azimli olun ve çok çalışın” diye konuştu.

Ziraat Fakültesi Dekanı Vekili Prof. Dr. Ali Kaygısız isetoplumların gücünün eğitimli insanlarla ölçüldüğünü hatırlatarak öğrencilerin eğitimlerine katkı sağlayan ailelere ile üniversite akademik ve idari personeline teşekkür etti.

Dekanı Vekili Prof. Dr. Kaygısız mezun öğrencilere iş ve meslek yaşamlarında başarılar dilerken “Her ne iş yapıyorsanız en iyisini yapın, dürüst, doğru, ahlaklı olun, insan onuruna yakışmayan davranışlardan uzak durun” tavsiyesinde bulundu.

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında 269 mezun veren Ziraat Fakültesi birincisi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencisi Nurcan Gezer olurken, Tarım Ekonomisi Bölümünden İbrahim Arı ikinci ve yine Tarım Ekonomisi Bölümünden Hüseyin Meral üçüncü oldu.

KSÜ Rektörlüğü Tarafından dereceye giren öğrencilere birincilik ödülü olarak bilgisayar, ikincilik ödülü olarak tablet ve üçüncülük ödülü olarak harici bellek verilirken öğrenciler ödüllerini Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail Bakan’ın elinden aldı.

 


Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Mezuniyet Töreni

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) mezuniyet töreni KSÜ Avşar Yerleşkesi Amfi Tiyatroda yapıldı.

KSÜ BESYO 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. Yaşam boyu öğrenme ve eğitime vurgu yapan Prof. Dr. Güneşaçar mezun öğrencilere ileriki yaşamlarında işlerini iyi yapmaları, iyi insan olmaları ve ahlaklı olmaları tavsiyesinde bulundu.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Gençay Yüksekokul olarak amaçlarının ulusal ve uluslar arası alanda başarılı bireyler yetiştirmek olduğunun altını çizdi. Öğrencilere seslenen Doç. Dr. Selçuk Gençay “sizler bedenen güçlü bireyler yetiştireceğiniz gibi ahlaken de güçlü bireyler yetiştireceksiniz” diye konuştu.

KSÜ BESYO 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılında Antrenörlük Bölümünden 22, Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümünden 42 olmak üzere 64 mezunverirken,dönem birincisi Antrenörlük Bölümünden Zeynep Lale, ikinci Antrenörlük bölümü öğrencisi Deniz Ulukuş ve üçüncü yine Antrenörlük Bölümünden Burcu Geyik oldu.

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından birinciye bilgisayar, ikinciye tablet ve üçüncüye harici bellek hediye edilirken, dereceye giren öğrenciler ödüllerini Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar’ın elinden aldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol