Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE KÜTÜPHANECİLİK MASAYA YATIRILDI
 Türk Kütüphaneciler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Sadullah Kılıç, 19 kütüphanesi olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kütüphane personeline KSÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından verilen “Hizmet İçi Eğitim Seminerleri”  için Rektör Can’a teşekkür etti.

Kahramanmaraş’ta kültür ve kütüphane hizmetleri konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, Milli Eğitim Bakanlığında görev yaptığı dönemde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kütüphane çalışanlarına İstanbul’da hizmet içi eğitim seminerleri verdiklerini belirterek, kütüphane hizmetlerinde çeşitlilik oluşturmak ve sıra dışı hizmetler sunmak gerekliliğinin üzerinde durdu. Okuma alışkanlığını kazandırmak ve kütüphaneleri hayatımızın içerisine katmak için gerekli tüm çağdaş yol ve yöntemlere başvurmak gerektiğini belirten Rektör Can, kitapla, okumayla ve kütüphanelerle iç içe olmayan toplumların gelişmesinin mümkün olmayacağını ifade etti.

Rektör Can ziyaretin ardından dernek üyeleri ile birlikte Üniversitemizde yapımı devam eden ve bitme aşamasına gelen yeni kütüphane binasını gezdi. Geziye KSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Kemal Hançerli de iştirak etti. Rektör Can ve beraberindeki heyete bina hakkında bilgiler verdi. Bilmen, yeni kütüphane binasının 24 saat yaşayan bir merkeze dönüştürülmesi için gerekli olan düzenlemelere ilişkin önerilerini paylaştı.  

Yeni kütüphane binasını büyük bir ilgiyle gezen Kahramanmaraş Türk Kütüphaneciler Derneği Şubesi Başkanı Sadullah Kılıç ve yönetim kurulu 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol