banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE İLAHİYAT VİZYON PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak yaptı. Üniversite yönetimi olarak bu tür ilmi ve kültürel etkinlikleri önemsediklerini ifade eden Rektör Yardımcısı Pak, kendi branşlarının yanı sıra öğrencilerin gelişimlerine katkıda bulunan bu tür faaliyetlere desteklerinin süreceğini söyledi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan da kısa bir selamlama konuşması yaparak programın verimli geçmesi temennisinde bulundu.

TİDEF Genel Başkanı Mustafa Yelek ise konuşmasında İslami ilimleri tahsil eden gençlerin sorumluluklarına vurgu yaptı. İslam’ın güzelce temsil edilmesi ve doğru tebliğ edilmesinin önemine vurgu yapan Yelek, buna ulaşmanın yolu olarak sahih dini bilgi ile ihlasın şart olduğunu söyledi.

Açılış konuşmalarının ardından 3 oturumda gerçekleştirilen İlahiyat Vizyon Programı kapsamında; Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sinan Öge “İslam Düşüncesinde Akılcılık”, Eğitimci Yazar Muhammet Yılmaz “Din Eğitiminde İlkeler ve Etkili Öğretmenlik” ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tahsin Görgün “Modern Zamanlarda İslami İlimlerin İhyası” konulu konferans sunumlarını gerçekleştirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol