Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE “GELECEĞİNİZİ ŞEKİLLENDİRİN” KPSS BİLGİLENDİRMESİ
 Etkinliğin açılış konuşmasını yapan KAGİM Müdürü ve KAGİT Akademik Danışmanı olan Doç. Dr. Ali Haluk Pınar bu etkinliğin yapılması imkânını sağlayan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan’a teşekkür ederek konuşmasına başladı. Kariyer planlama ve yönetimi konusunun önemine değinen Pınar, öğrencilerimizin geleceklerini planlamalarına katkı sağlayabilmek amacıyla bugüne kadar düzenledikleri kariyer etkinliklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Etkinlikte, Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve KPSS Uzmanı olan Dr. Öğretim Üyesi Levent Ersin Orallı ve KOSGEB KOBİ Uzmanı Ertuğrul Sinan Kızmaz konuşmacı olarak yer aldı.

Dr. Öğretim Üyesi Levent Ersin Orallı kendi kariyerinden de örnekler vererek, öğrencilerimizle karşılıklı etkileşim içerisinde “kariyer planlama ve yönetimi” konusunda bilgi aktarımında bulundu.

KPSS sınavlarında Türkiye çapında dereceye giren Ertuğrul Sinan Kızmaz ise “KPSS sınavlarında başarılı olabilmek için hangi yöntemlerle hazırlanılması gerektiği” konusunda bir sunum gerçekleştirdi.

KSÜ İİBF öğretim üyeleri ve öğrencilerinin yoğun katılımının olduğu etkinlik günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol