banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE DİŞ HEKİMİ ADAYLARINA BEYAZ ÖNLÜK

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci ailelerinin katılımıyla gerçekleşen programın açılış konuşmasını Rektör Can yaptı.

Bütün diş hekimlerinin ve diş hekimi adayı öğrencilerin 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Rektör Can, 2 yıl önce öğrenci kabul etmeye başlayan KSÜ Diş Hekimliği Fakültesinin ve kısa süre önce tedavi hizmetine başlayan Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinin kısa zamanda önemli mesafeler kaydettiğini söyledi.

KSÜ Diş Hekimliği Fakültesinin birçok fakültenin 5-10 yılda eriştiği seviyeye 2 yılda ulaştığını ifade eden Rektör Can, “Diş Hekimliği Fakültemizin bu başarısında emeği geçen Dekanımız Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu’na, Dekan Yardımcımız Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin Kesici’ye, Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Katibe Tuğçe Temur’a, Başhekimimiz Doç. Dr. Hakan Kamalak’a ve emeği geçen her kademeden arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca şehrimizde yer alan kurum ve kuruluşlara da destekleri için teşekkür ediyor, bu ilerleme ve büyümenin aynı kararlılık ve azimle süreceğini ifade etmek istiyorum.” diye konuştu.

Öğrencilere seslenerek çağımızın kalite, inovasyon ve gelişim çağı olduğuna dikkat çeken Rektör Can, “Kendinizi geliştirin, sıradan insanların bu gelişim yarışında mücadele edebilmeleri çok zor. Kendinizi mesleki açıdan çok iyi yetiştirin. Şimdiden ‘en iyi diş hekimi ben olacağım’ diyerek kendinize hedefler koyun. Hedeflerinize ulaşmak için gayret, azim ve karalılıkla çalışın. Bu ülkenin çağın ihtiyaçlarına cevap veren, yenilikçi, üretken ve çalışkan insanlara ihtiyacı var. Hem milli ve manevi değerlerine bağlı hem de evrensel değerleri kendinde toplayan bireyler olarak kendinizi hayata hazırlayın.” dedi.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Başhekimi Doç. Dr. Hakan Kamalak ve Kahramanmaraş Diş Hekimleri Odası Başkanı Fatih Yıldırım da kısa birer selamlama konuşması gerçekleştirerek önlük giyen öğrencilere başarılar dilediler.

Açılış konuşmalarının ardından Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Programın devamında diş hekimi adayı öğrencilere beyaz önlükleri Rektör Can, protokol üyeleri ve akademisyenler tarafından giydirildi. Program toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol