banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

 Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni KSÜ Avşar Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda yapıldı. KSÜ Orman Fakültesi mezuniyet töreni ile birlikte organize edilen bütün fakülte ve yüksekokulları kapsayan mezuniyet töreninin açılış konuşmasını Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer yaptı.



Öğrencilere yeni yaşamlarında mutluluklar dileyen Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer “Hepiniz için zahmetli yılların ödülünün alındığı önemli bir gün, mezunlarımızı en iyi dileklerimizle yeni hayatlarına uğurluyoruz” diye konuştu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ise konuşmasında üniversite olarak her geçen yıl daha iyi bir eğitim-öğretim standardı oluşturarak öğrencilere gerekli vizyon ve formasyonu kazandırmayı amaçladıklarının altını çizerken hedefin ülke ve dünyanın seçkin üniversiteleri arasında yer almak olduğunu vurguladı.


Evlatlarını yetiştirerek üniversitemizle buluşturan anne babalara teşekkür eden Rektör Deveci “Onca fedakârlıkla bu günlere getirdiğiniz evlatlarınız, başarılarıyla bu gün size bu mutluluğu yaşatmış oluyorlar. İnşallah her biri en kısa zamanda birer iş ve meslek sahibi olarak da bu mutluluğunuzu daha da ötelere götürecekler” diye konuştu.

Eğitimin beşikten mezara kadar süren bir olgunlaşma merdiveni olduğunun unutulmaması gerektiğini vurgulayan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci mezun öğrencilere yeni hayatlarında başarılar diledi.

Tören üniversite dönem birincisi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Kübra Üdürgücü’nün mezunlar adına yaptığı konuşmaya devam ederken, dönem birincisi ismini KSÜ mezun kütüğüne Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Deveci ile birlikte çaktı.


 2014-2015 dönem birincisi Kübra Üdürgücü KSÜ Rektörlüğü tarafından verilen dizüstü bilgisayar ödülünü Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’den aldı. Üniversite ikincisi Fen-Edebiyat Fakültesinden Ahmet Arslan olurken, ikincilik ödülü olan tablet bilgisayarı Rektör Deveci takdim etti. Üçüncüye de ödül olarak tablet bilgisayar verilirken, dönem üçüncüsü İlahiyat Fakültesi öğrencisi Fatih Furkan Özdoğan ödülünü Garnizon Komutanı Mu. Kur. Alb. Kerim Acar’dan aldı.

Ön lisans düzeyinde 2014-2015 dönem birincisi Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi Elife Bilgiç olurken, Elbistan MYO öğrencisi Hakan Serin ikinci, Afşin MYO öğrencisi Zafer Duman üçüncü oldu. Dereceye giren bütün öğrencilere üniversitemiz rektörlüğünce tablet bilgisayar hediye edilirken, Fakülte ve Yüksekokullarda ilk üçe giren isimler ödüllerini Kahramanmaraş İl Protokolü Üyeleri, Fakülte Dekanları ve Yüksekokul Müdürlerinden aldı.



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol