banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KSÜ TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ BAŞLADI
 Üniversite tercihi yapacak öğrenciler için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Simya Eğitim Kurumları işbirliğiyle tercih merkezi açılış programı gerçekleştirildi.

 

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde 7-14 Ağustos tarihleri arasında hizmet verecek olan tercih merkezinde uzman danışmanlar ve eğitimciler, öğrencilere kariyerlerine doğru adım atmaları için tercih danışmanlığı yapacak.

 

Tercih Merkezi açılış programında konuşan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, “Öğrencilerin geleceklerini belirleyen tercih günleri, üniversite adayları için oldukça önemlidir. Bizler de öğrencilerin puanlarına, başarılarına ve yeteneklerine uygun tercih yapabilmeleri için bu organizasyonu gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu merkezlerimizin, öğrencilerimizin isabetli tercihler yapmalarına vesile olacağına inanıyorum. Bugünden itibaren 25 merkezde üniversite adaylarına tercih konusunda danışmanlık yapılacak. Belediye, Üniversitemiz ve Simya Eğitim Kurumlarının danışmanları, tercihlerde öğrencilere yardımcı olmaya çalışacak. Öğrencilerin kendi yeteneklerine ve çalışma şartlarına uygun tercihler yapacağına inanıyor, tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

 

Programa KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Cevdet Kabakçı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci, Simya Eğitim Kurumları yetkilileri ve çok sayıda öğrenci ile velileri katıldı.

 

KSÜ, ÜNİVERSİTE ADAYLARI İÇİN TERCİH MERKEZLERİ AÇTI

 

KSÜ Tercih ve Tanıtım Günleri, 7-14 Ağustos 2018 tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, Piazza Alışveriş Merkezi ve Öğretmenevi yanında yer alan Kıraathanede gerçekleştirilecek.

 

KSÜ tanıtım ekibi, aday öğrencilere tercih günleri kapsamında tanıtım ve bilgilendirme yapacak. Bu kapsamda farklı merkezlerde stant açan KSÜ, adaylar tarafından üniversite hakkında yöneltilen soruları cevaplandırırken öne çıkan bölümler, üniversitenin sosyal imkânları ve tercih yapılırken dikkat edilmesi gereken hususlara ilişkin bilgilendirme yapıyor.

 

Oluşturulan tanıtım stantları aday öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanırken standı ziyaret eden aday öğrencilere çeşitli tanıtım materyallerinin yanı sıra KSÜ puan cetveli takdim ediliyor.

 

Aday öğrencilerin, tercihlerini yaparken ilgili bölüm hakkında ayrıntılı bilgi almaları ve kariyer imkânlarına ilişkin fikir edinmeleri önem arz ederken oluşturulan tercih danışma merkezleri ve tanıtım stantları aracılığı ile eğitim uzmanlarından bilgi almaları sağlanıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol