banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KSÜ REKTÖRÜ PROF. CAN, ÖĞRENCİLERİN TALEP, SORUN VE MEMNUNİYETLERİNİ DİNLEDİ

KSÜ Ord. Prof. Mükrimin Halil Yinanç Kütüphanesini gezen Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, sınavlara hazırlanan öğrencilerle sohbet ederek, kütüphane hizmetlerine ilişkin öğrencilerin talep ve şikâyetlerini dinledi.

Öğrencilere kaliteli bir eğitim-öğretim ortamı sunmak için öğrencilerden gelen talepleri göz önünde bulundurarak adımlar atıklarını belirten Rektör Can, bu kapsamda Ord. Prof. Mükrimin Halil Yinanç Kütüphanesinde okuma salonları çalışma saatlerini hafta içi saat 22.00’ye uzattıklarını ve hafta sonlarında ise 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verdiklerini ifade etti.

Kütüphane birimlerinde incelemelerde bulunan Rektör Can, kütüphanenin işleyişi ve mevcut durumuna ilişkin Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Mehmet Bilmen’den bilgi aldı.

Daha sonra fakülteleri ziyaret ederek sınav salonlarını gezen Rektör Can, öğrencilerin sınav heyecanlarına ortak olurken, öğrencilerin üniversite eğitim-öğretim ortamı ve gerçekleştirilen sosyo-kültürel etkinliklere ilişkin talep ve beklentilerini dinledi.

KSÜ’de her meseleyi insan merkezli ve öğrenci odaklı bakış açısıyla ele aldıklarının altını çizen Rektör Can, öğrencilerimizi alanlarında donanımlı meslek profesyonelleri olarak yetiştirirken, sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerle de onları girişimcilik, liderlik becerilerine, birlikte çalışma kültürüne sahip özgüvenli bireyler olarak hayata hazırladıklarını söyledi.

Öğrencilerin ilettikleri taleplerin çözümü için üniversitenin ilgili birimlerini ivedilikle harekete geçirdiklerini dile getiren Rektör Can, öğrencilerin huzurlu ve sağlıklı bir ortamda eğitim-öğretim görmeleri için üniversitenin bütün olanaklarını seferber ettiklerini belirtti.

Rektör Can daha sonra yerleşke içerisinde oluşturulan yeşil alanlar, parklar ve kameriyelerde öğrencilerle sohbet etti. Samimi bir havada gerçekleştirilen sohbetlere öğrencilerin eğitim durumları ve üniversiteye ilişkin beklentilerine ilişkin bilgi alan Rektör Can, öğrencilere sınav döneminde başarılar diledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol