Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KSÜ ÖĞRENCİLERİ YAŞLILAR HAFTASINDA BÜYÜKLERİNİ UNUTMADI
 Rektör Deveci ziyaret kapsamında ilk olarak Huzurevi bekleme salonunda beğeniye sunulan, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin resimlerinden oluşan karma serginin açılışını gerçekleştirdi.

Huzurevinde ikamet eden yaşlılara karanfil hediye eden Rektör Deveci, tek tek sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Rektör Deveci, torununun torununu gören 90 yaşındaki Menekşe Pala’nın hayat tecrübesini ve tavsiyelerini dinledi.

Huzurevi yöneticileri ve sakinlerinin KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesine ilişkin taleplerini de dinleyen Rektör Deveci, Huzurevinden gelen hastaların bundan sonraki süreçte sırada bekletilmeyeceğinin sözünü verdi. Ayrıca hastanede dezavantajlı grupların daha hızlı ve kolay tedavi olabilmesi için özel bir birim kurmayı planladıklarını ifade eden Rektör Deveci, istenmeyen nedenler ve personel yetersizliğinden kaynaklanan aksaklıkların en kısa sürede çözüleceğini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol