Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KSÜ AKADEMİK PERSONELİNE “TURNİTİN” VE “İTHENTİCATE” EĞİTİMİ
 Eğitim kapsamında Eğitim Danışmanı Serdinç Kaya, KSÜ akademik personeline “Turnitin” ve “iThenticate” veritabanları hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi. Tez, ödev ve bilimsel makalelerde intihal ve benzerliklerin tespitini kolaylaştıran programlara ilişkin bilgiler veren Kaya, ödev ve tez metinlerini intihal açısından incelemede faydalı ipuçlarını katılımcılarla paylaştı.

Bir saatlik teorik eğitimin ardından katılımcılara “Turnitin” ve “iThenticate” programına ilişkin uygulamalı eğitim verildi. Teori ve uygulamalı eğitim sunumunun ardından eğitmen Serdinç Kaya, katılımcıların konuya ilişkin sorularını cevaplandırdı.

Eğitim programına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı ve yanı sıra çok sayıda akademik personel katıldı. Eğitim sunumunun ardından Eğitmen Serdinç Kaya’ya günün anısına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Kıllı tarafından plaket takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol