Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

KÖK-DER-BİR ZİYARETLERİ BAŞLADI
 KÖK-DER-BİR Başkanı Fatih Mehmet Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri, İbrahim Gülsu, Muhammet Kasap, Mehmet Ceyhan, Muharrem Erantepli, Cevdet Alperen, Zafer Paşa, Ayhan Peltek, Mehmet Gül ilk ziyaretlerini Üngüt’te bulunan Yeni Rekor Okulları Müdürü Nihat Belkıran’a yaptılar.

 

AÇILIŞ TÖRENİ DÜŞÜNÜYORUZ

 

Yakında açılışı yapılacak olan ve Eylül 2016’da eğitim hizmetine başlayan Yeni Rekor Okulları Müdürü Nihat Belkıran; “Okulumuz Eğitim’e normal zamanda başladı, eski okulumuzu da tadilat yapıyoruz kreş ve anaokulu yapacağız, Yeni okulumuz için açılış töreni düşünüyoruz. Ancak devlet büyüklerimizin katılımı ile bir açılış töreni düşünüyoruz önümüzdeki günlerde açılış yapmak için çalışmamız var.” dedi.

Final Özel Eğitim Kursu müftülük karşısında ki yeni binasına taşınması sebebi ile hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KÖK-DER-BİR Başkanı Fatih Erdoğan ve yönetim kurulu üyeleri Kurs Müdürü Hüseyin Özcan ziyaret ederek yeni kurs merkezinin hayırlı olmasını diledi.

 

PROJELİ KURS MERKEZİ

 

Özcan: “Eğemenlik caddesi, deki eski binalarının yetersiz olduğunu ve çevrede park sorunu da olduğu için , Kahramanmaraş Müftülük karşısına yeni binalarına taşındıklarını ifade ederek, burada planlı projeli binamızda Kahramanmaraş eğitimine daha iyi hizmet vereceğiz,” diye konuştu.

Final Özel Kurs Merkezi Müdürü Hüseyin Özcan, “ yeni yerimizde çok daha güzel hizmet vereceğiz, burası planlı ve projeli bir kurs merkezidir,” diye  konuştu.

 

EĞİTİMDE ÇITA YÜKSELDİ

 

Kahramanmaraş özel eğitim kurs merkezi olarak çocuklarımıza takviye ders vererek, eğitim seviyemizi yükselmesi bizleri mutlu ediyor diyen KÖD DER BİR Başkanı Erdoğan daha sonra kurs merkezi çıkışında bir hatıra fotoğraf ile günü noktalarken, bu tür ziyaretlerini devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kahramanmaraş’ta bulunan Özel Okullar, Özel eğitim kurs merkezleri olarak şehrimizin eğitimine katkıda bulunmak için çalışıyoruz, tek amacımız var eğitim çıtamızı biraz daha yükseltmek diyen Erdoğan, ”Son dönem yeni yapılan binalarımızla eğitimde çıta yükseldi,” ifadesini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol