banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

KAHRAMAN KURS MERKEZİNDE YARIŞMA

“Öğrenmenin keyfi için” sloganı ile yola çıkan, öğrenci ve veliler arasında samimi, sıcak diyalog kurarak,  eğitim kalitesinin ve çıtasının yükseltilmesi için çaba harcayan Kahraman özel öğretim kurs merkezinde bugün de yarışma vardı.

Kurum müdürü, eski milletvekili danışmanı, eğitimci Mehmet Doboğlu öğrencilere seslendi, eğitimin önemine değinerek, tüm yarışmacılara başarı dileklerinde bulundu.

Kurumun sevilen ve beyefendi Müdürü Mehmet Doboğlu, bütün amaçlarının kaliteli bir eğitim olduğunu, bu meselede kurum olarak üzerlerine düşeni yerine getirme gayreti içinde olduklarını söyledi.

Kurs Müdürü Doboğlu’nun nezih konuşması, öğrenciler tarafından alkışa boğuldu.

AMATÖR SANATÇILAR ve GAZETECİ TAVSİYESİ

Kurs merkezi bünyesinde yetişen, gerek güzel sesi, gerekse nefis yorumu ile öğrencilere müzik ziyafeti çeken iki erkek öğrencinin seslendirdiği şarkılar, öğrenciler tarafından alkış topladı.

Takiben öğrencilere ders niteliğinde bir de konuşma yapan, eğitimin cahilliğin baş düşmanı olduğunu söyleyen Kimlik Gazetesi sahibi Mehmet Fiskeci, öğrencilere seslenirken, gençlik ve öğrencilik anılarına yer verdi, onlara okumalarını, eğitimlerini aksatmamalarını tavsiye etti.

Konuşma ve esprilerden sonra öğrencilerin yarışmacı olduğu yarışma öğrenciler tarafından ilgiyle takip edildi.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol