banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

İL MÜDÜRÜ KAHRAMAN'IN KARNE MESAJI

Milli eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, şunları söyledi; "Saygıdeğer Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

2021-2022 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi bugün itibariyle sona erdi. Bugün çocuklarımız için heyecan verici bir gündür. Zira bir dönem boyunca gösterdikleri çabanın meyvesini alma günüdür.

Kış mevsiminin getirdiği olumsuz hava koşulları nedeniyle Kahramanmaraş Valiliğimizce okullarımızda bugünün tatil edilmesi neticesinde öğrencilerimiz ile bir arada karne heyecanı yaşayamadık. Ama isteyen öğrencilerimiz, bugün veya yarıyıl tatilinde karnelerini okul müdürlüklerimizden alabilirler. Ayrıca öğrencilerimiz, e-okuldan notlarına kolaylıkla ulaşabilirler.

SAYGIDEĞER VELİLERİMİZ…

Bugün çocuklarımızı daha fazla önemseme ve değer verme günüdür. Başarıyı ya da başarısızlığı birlikte değerlendirip, yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gereken bir gündür. Kısacası onları 'koşulsuz sevgi' ile sevdiğimizi göstermemiz gereken bir gündür. Çocuklarımız her ne not almış olurlarsa olsunlar, onları sadece bu notlar üzerinden değerlendirmeyin. Elbette akademik başarı, gurur verici bir durumdur. Ama bunun yanında insanî her yönden de çocuklarımızı bir bütün olarak değerlendirmeliyiz. Onları sadece not odaklı değil, vatanımıza ve milletimize faydalı birer birey olarak yetiştirmeye çalışmalıyız. Bu bakımdan yarıyıl tatilinde çocuklarımızın akademik, sosyal, sanatsal, sportif vs. alanlarda etkinlikler yapmalarına teşvik etmenizi bekliyoruz.

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ…

Bir dönem boyunca gösterdiğiniz emeğin ve alın terinin karşılığını bugün aldınız. Notlarınız iyi veya kötü olabilir. Ama bu sonuçlar her şeyin bittiğini asla göstermez. Henüz hiçbir şey bitmedi. İkinci dönemde göstereceğiniz daha büyük gayretler, başarınızın artmasına vesile olacaktır. Yarıyıl tatilinizi hem dinlenerek hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeye çalışın. Ayrıca aileniz ile birlikte faydalı aktiviteler ve geziler yapmanızı istiyoruz. Kitap okumayı da ihmal etmeyin. Unutmayın, insanlık için en büyük hazine kapısı kitaplardan geçmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimizi ve velilerimizi gönülden selamlar, iyi tatiller dilerim."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol