Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

HACI BAYRAM VELİ İMAM HATİP ORTAOKULUNDA KARİYER GÜNÜ

Okul Müdürü Ali ARASTACI’nın açılış konuşmaları sonrasında öğrencilere hitap eden Cumhuriyet Başsavcısı İlker YAZICI öğrencilere Meslek Seçimleri ve Kariyer Planlamalarına yönelik bilgiler verdi. Öğrencilere Yasama, Yürütme ve Yargı organlarını tanıtarak Adalet ve Hukuk kavramları başta olmak üzere Hukuk Fakültesi mezunlarının seçebilecekleri Kaymakamlık, Avukatlık, Noterlik, Hâkim ve Cumhuriyet Savcılığı mesleklerine ilişkin bilgiler vererek öğrencilerin sorularını yanıtladı. Öğrencilere seçecekleri meslek kadar işini düzgün yapan ve çevresine faydalı, iyi bir insan olmanın da öneminden bahseden Başsavcı YAZICI, temel insani değerlerin korunmasının milli birlik ve kardeşliğin oluşmasına katkı sağladığını belirterek, tüm öğrencilere vatana, millete ve devlete faydalı iyi bir insan olarak gelecekte icra edecekleri her türlü meslekte başarılar diledi.

Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizin eğitim, öğretim ve kariyer yaşamlarına katkı sağlaması ümidiyle başarılarının devamını diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol