banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

GAZİANTEP’E “GAZİ” UNVANI VERİLİŞİ
 Prof. Dr. Dağlı, “Tarihimiz boyunca, büyük mücadelelere sahne olan vatanımızda, bağımsızlık için her şehrimiz ayrı bir kahramanlık örneği vermiştir” dedi.

 Gaziantep’in Kurtuluş Savaşı’nda verdiği bağımsızlık mücadelesinin ise tarihte çok daha farklı bir yeri olduğun ifade eden Prof. Dr. Dağlı, şöyle devam etti:

 “Dünya üzerinde pek az şehre nasip olacak Gazi unvanıyla taçlandırılan bu mücadelede Antep, 8 Şubat 1921 yılında ‘Gaziantep’ olmuştur. Bu şehirde yaşamaktan ve bu ülke için hizmet etmekten dolayı gururlu ve mutluyuz.

 SANKO Üniversitesi olarak Gazişehre yaraşır bir eğitim ve bilim merkezi olma yolunda gençlerimizi yetiştirmeye devam ediyoruz. Amacımız Gaziantep’imizi her konuda dünyada marka haline getirmektir.

 Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de ifade ettiği gibi ‘Ben Gazianteplilerin gözlerinden nasıl öpmem ki? Onlar yalnız Gaziantep'i değil, Türkiye'yi kurtardılar.’ Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol