banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

Bu haber kez okundu.

FİNAL’DEN BAHAR TEMİZLİĞİ
  

Öğretimin yanında eğitime de büyük önem veren Özel Final Temel Lisesi İdareci ve öğretmenleri, temiz çevre bilincinin öğrenciler üzerinde kalıcılığını arttırmak ve kamuoyunda farkındalık oluşturmak amacıyla Daha Temiz Bir Çevre İçin Elele” sloganıyla okullarının çevresinde bahar temizliği yaptı. Bu vesileyle trafolar, boyandı, çöpler toplandı.

Özel Final Temel Lisesi Müdürü İbrahim Gülsu, öğrencilerde şimdiden çevre temizliği bilinci oluşturulması için Daha Temiz Bir Çevre İçin Elele” sloganıyla böyle bir faaliyette bulunduklarını söyledi.

Gülsu, “Bu çalışma sadece okulumuz öğrencilerine değil herkese örnek olması gereken bir çalışmadır. Artık öğrencilerimiz evlerinde nasıl temizliğe dikkat ediyorlarsa okulda ve dışarıda da aynı şekilde duyarlı davranacaklardır. Bu etkinlikle öğrenciler arasında ve toplumda farkındalık oluşturma mesajını vermeye çalıştık.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol