banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME DESTEK
Erdemli Belediyesi 1. Kitap Günleri, beş yayınevi-kırk marka ve on yazarın katılımı ile başladı. 15 Ocak tarihine kadar devam edeceği bildirilen organizasyon, Belediye Kültür Merkezinde söyleşi ve imza günleri ile devam ediyor.

Erdemli Belediyesi, eğitime destek kampanyası çalışmalarına talepler doğrultusunda okulların bakım ve onarım faaliyetlerini gerçekleştirerek destek verirken açmış olduğu kreş ve gündüz bakımevi, lise-üniversite hazırlık kursları ile de destek sunmakta. Daha önce yaptığı bu çalışmalarla gündeme gelen Belediye, talepte bulunan okulların boya-badana gibi bakım ve onarım faaliyetlerini gerçekleştirirken, bu yıl açılışı gerçekleşen Piyade Üstçavuş Astsubay Şehit Musa Özalkan Kreşi ve Gündüz Bakım Evi ile çocukların geleceğe hazırlanması adına çalışma yürütüyor. Bu çalışmaların yanında geçen yıl hizmete başlayan lise-üniversite hazırlık kurslarıyla, kitap ve eğitim materyali dağıtımı ile de çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleştirdiği faaliyetlere bir yenisini daha ekleyen Erdemli Belediyesi, Kültür Merkezinde on beş gün sürecek 1.Kitap Günleri organizasyonuna ev sahipliği yapıyor. Program kapsamında imza günleri ve söyleşilerin de gerçekleşeceği öğrenilirken, çalışmaların devam edeceği bildirildi.

İHTİYAÇ DUYULAN HER YERDE VARIZ

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çocukların ve gençlerin vatana ve millete hayırlı bireyler olarak yetiştirilmesi için her türlü çalışmayı gerçekleştireceklerini vurguladı. En asli vazifelerinin, yeni nesillerin topluma faydalı bireyler olarak yetişmesini sağlamak olduğunu bildiren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yapılan her çalışmanın bu sebeple çok büyük bir önem taşıdığını ifadelerine ekledi. Hizmetlerin devam edeceğini bildiren Başkan Tollu sözlerini şu cümlelerle tamamladı,

“Eğitim konusunda attığımız adımların takipçisi olarak, ihtiyaç duyulan her yerde varız. Çünkü biz çocuklarımızı önemsiyoruz. Onlar geleceğimizdir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol