banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN EĞİTİM KURUMLARINA KESİNTİSİZ HİZMET
2014 yılında yürürlüğe giren büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesi’nin hizmet alanına eklenen Kargıpınarı beldesinde ve ihtiyacı olan tüm okullarda hizmetler aralıksız sürüyor. Asfalt-yoldan parkeye, boya badana işlerinden çevre düzenleme ve park hizmetine kadar okulların her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, bu alanda da ilklere imza atmaya devam ediyor.

OKULLARA HİZMETTE SINIR YOK

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Kargıpınarı Anadolu Lisesine boya-badana hizmeti verildiği belirtilirken, çevre düzenlemesinin de yapıldığı bilgisine yer verildi. Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Yapılan hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Tollu, Eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirterek, boya badana dışında hizmet ihtiyacı bulunan okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerinin altını çizerek, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti. Tollu, “Ekiplerimiz yeni eğitim yılı başlamadan taleplerini ileten okullarımızda bir çalışma programı belirledi ve bu kapsamda bu hafta Kargıpınarı Anadolu lisesinde boya-badana tadilat işlerini gerçekleştiriyor. Bu okulumuzda çevre düzenlemesi çalışmalarımız devam etmektedir. Öte yandan birçok mahallede de okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. En kısa zamanda o okullarımızın da ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol