banner1482
Öne Çıkanlar SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN BAŞKAN GÜVENDEN BASIN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ VARSA OKULLARDA SORUN YOK
Kaliteli ve gelişmiş bir Erdemli için eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “ geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ferah ve nezih ortamlarda kaliteli eğitim alabilmesi için belediyemize düşen bütün görevleri yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Okullardan gelen taleplere göre talep edilenden daha fazla hizmeti yaptıklarını dile getiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu tür hizmetleri gururla sürdürdüklerini ifade etti. Kaliteli eğitimin kaliteli hizmetleri okullarla buluşturunca ortaya çıkacağının bilincinde olduklarını ve bunun için kaliteli hizmetler ürettiklerini kaydeden Tollu, “eğitim ortamının ferahlığı çocuklarımızın başarısına pozitif katkı sağlayacaktır. Bu konuda belediye olarak en kaliteli hizmeti en hızlı şekilde sunuyoruz. Bu hizmetleri yaparken hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan ve hiçbir şekilde ayrımcılık yapmadan hizmet sunumu yapıyoruz. Söz konusu olan Erdemli’nin geleceğiyse elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz” dedi.

Eğitime hizmet konusunda belediye olarak üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını ve bundan sonrası için de yapmaya devam edeceklerini belirten Tollu, Hacı Ömer Serin İlkokuluna yapılan ve yapımı devam eden hizmetleri şöyle sıraladı: “Okul bahçesini tamamen parke olarak dizayn ettik. Yine okul bahçesine Oyun çizgilerini yenileyerek zekâ oyun alanları oluşturuyoruz. Veliler, öğrenciler ve öğretmenlerimiz için kamelya ve saksılı dinlenme bankları yapıyoruz. İlçemizde bizim dönemimize kadar eğitime hizmet verilmemiş, destek olunmamış. Artık Erdemli’de bir algı oluştu. Belediye varsa okullarda sorun yok.”

Eğitime yaptıkları hizmetleri büyük bir haz ve gururla yaptıklarını yineleyen Tollu, görevde oldukları süre boyunca Erdemli’nin gelişmesi için bu hizmetlerin artarak devam edeceğini vurguladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol