Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

EKİNÖZÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İLİK OKULUNU SUYA KAVUŞTURDU
 Kahramanmaraş Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Daniye İlik, özellikle yaz aylarında su sıkıntısı çeken 3 katlı Yunus Emre Ortaokulunu kendi yöntemiyle suya kavuşturdu.

Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak eğitim veren, yaklaşık 15 dönüm arsa üzerinde bulunan 300 öğrenciye sahip 3 katlı Yunus Emre ortaokulunda özellikle yaz aylarında kod farkından dolayı 2 ve 3. katlara su çıkmıyor temizlikte sorun oluyordu. Suyun olmamasından dolayı peyzaj diye bir şey yoktu.

Ekinözü İlçe Milli Eğitim Müdürü Daniye İlik su sorununu kendi yeteneğiyle çözdü. İlkelde olsa dut çubuğu metoduyla bakarak su olduğunu tespit etti ve 18 metrede suya rastlandı. Toplam 32 m derinlikte 2 lik dalgıçla çekimiyle bol miktarda su akışı sağlandı.

Bundan sonra okul daha da temiz bağı bostan, bahçesi gülistan olacak. İlkadim Anaokulu müdürü Bekir Baykal ve Yunus Emre Ortaokulu Müdürü Nihat İzgin bu su vasıtasıyla okullarının daha temiz ve yeşil bir ortama kavuşmasını sağlayacaklar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol