Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! dizi KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

‘’EĞİTİMDE KALİTE’’ KONULU PANEL

 Türkoğlu Misak-ı Milli Konferans Salonu'nda düzenlenen panele, Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Abdullah Soysal, Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan, K.S.Ü. Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri,  akademisyenler ile çok sayıda okul müdürü ve öğretmen katılımıyla gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmasını Kahramanmaraşİl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt yaptı. Akkurt, bu tür projelerin yaygınlaştırılarak devam ettirilmesinin eğitimin kalitesinin arttırılmasına önemli bir katkıda bulunacağını ifade etti. Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan ise, hizmet içi eğitimlerin okul yöneticileri ve öğretmenlerin daha kaliteli eğitim anlayışı geliştirmeleri konusunda önemli bir farkındalık oluşturduğunu belirtti.

Moderatörlüğünü KSÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç Dr. Abdullah Soysal’ın yaptığı panelde, KSÜ Eğitim Fakültesi öğretim üyelerinden; Doç. Dr. Hüseyin Öztürk “Öğrenci ve Öğretmen Motivasyonu’’, Doç. Dr. Hasan Güner Berkant “Öğretim İlke ve Yöntemleri’’ ve Yrd. Doç. Dr. Erkan Hasan Atalmış ise “Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme’’ konulu sunum yaptılar.

Program Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bozdoğan’ın panelistlere hediye takdimi ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol