Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

DULKADİROĞLU KONAĞINDA KURSLAR DEVAM EDECEK

Tarihi ve kültürel değerleri ön plana çıkarmak adına Dulkadiroğlu Belediyesi tarafından başlatılan el sanatları kursu bu yılda devam edecek. Dulkadiroğlu konağında Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte gerçekleştirilen kurslarda halı dokuma, sim sırma ve ahşap yakma kurslarının yer alacağı bildirildi.
Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tarihi ve kültürel değerlerin ön plana çıktığı özel bir proje yürüttüklerini söyledi. Bu kurslarının amacının geçmişin kadim değerlerini geleceğe taşımak olduğunu aktaran Başkan Okay, şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl başarılı bir kurs dönemi geçirildi. Dulkadiroğlu Konağımızda eğitim gören kursiyerlerimiz halı dokuma, sim sırma ve ahşap yakma gibi alanlarda eğitim aldılar. Bu eğitimlerin karşılığında vatandaşlarımız hem özel bir yeteneğe sahip oldu hem de meslek edindiler. İnşallah bu dönemde de bu kurslarımız Halk Eğitim Müdürlüğümüz ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde devam edecek.”

BAŞKAN NECATİ OKAY’A TEŞEKKÜRLER
Halk Eğitim Müdürü Feyzi Oğuz da kurslar ile ilgili bilgiler verdi. Dulkadiroğlu Belediyesi’ne bu gibi kurslara destek olduğu için teşekkür eden Oğuz, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediyemiz ile birlikte güzel bir kurs çalışması yapıyoruz. Tarihi Dulkadiroğlu Konağı’nda bu kurslarımızı geçen yıl yaptık. Kurslarımızın başarılı bir şekilde tamamlanması ve kursiyerlerimizin memnuniyeti dolayısıyla bu yıl da aynı kurslarımızı burada sürdüreceğiz. Ben Dulkadiroğlu Belediye Başkanımıza ve Dulkadiroğlu Konağı yöneticilerine çok teşekkür etmek istiyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol