banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

DOĞRU CEVAP ANADOLU VE FEN LİSESİ EĞİTİME HAZIR!
     11-12. sınıflar için TYT Üniversiteye hazırlık yaz kursları ile eğitim hayatına merhaba diyen Doğru Cevap Koleji Müdürü Murat Günalan: “Okulumuz 28 Derslik, spor salonu, Kütüphanesi, konferans salonu, geniş bahçesi kapalı mekanları, yemek hanesi ile en güzelini yapmaya çalıştık.

     Doğru Cevap Koleji olarak: Anadolu Lisesi, Fen Lisesi olarak iki lise açtık, Okulumuz açılış izni çıktı ve öğrenci kayıtlarına başlayarak, kayıt yaptığımız öğrencilerimize Üniversite 1. Basamak yaz kursları ile Kurban Bayramına kadar devam edeceğiz,  Bayram sonrası bir haftalık bir kurs ile 17 Eylül 2018 Pazartesi günü ise Milli Eğitim Bakanlığına bağlı devlet ve özel okullarla birlikte 2018-19 eğitim ve öğretim yılına başlayacağız,” dedi.

    Murat Günalan: Bu sene yeni kayıt yaptığımız 9. Sınıf öğrencilerimize 7-D Eğitim Yetenek Kursları, hayata bakış ile başlayacağız. 11-12. Sınıflara ise 7-D Programları uygulayarak başlayacağız.

    11-12 AĞUSTOS’DA SINAV VAR!

     Liselere giriş sınavı sonuçları açıklandı.. ancak devlet liseleri ile özel okullar arasında isteyen öğrenci yer değiştirme hakkına sahip bu sebeple 11-12 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü okulumuzda “ Okula Kabul Sınavı” yapacağız başarılı olan öğrenciler okulumuza kayıt yaptıra bilirler..

    LGS sonuçlarına göre: 0.1- 099 yüzdelik arasındaki öğrencilere yüzde yüz bursluluk veriyoruz, 1.0 ile 199 arasındaki yüzdelik dilimine yüzde 50 burs veriyoruz.

    2.0 ile 2.99 arasındaki yüzdelik dilime ise yüzde 25 burs veriyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol