banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA PROF. DR. MEHMET BEKERECİOĞLU ATANDI

Diş Hekimliği Dekanlık Makamında gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversitemizin en genç ve en dinamik fakültelerinden olan Diş Hekimliği Fakültesinin önemli gelişmeler kaydettiğini ifade etti. Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu’nun fakültenin büyümesi ve gelişmesine önemli katkılar sunacağını belirten Rektör Can, “Diş Hekimliği Fakültemizin personel ihtiyacını önemli ölçüde karşıladık ve karşılamaya devam ediyoruz. Yine Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimizde uzman diş hekimi sayısını 20’ye yükselttik. Merkezimizde fiziki imkânlar ölçüsünde tedavi hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Kahramanmaraş’ımıza layık olduğu en iyi hizmeti sunmak için üniversitemizin bütün imkânlarını büyük bir titizlikle seferber ediyoruz.” diye konuştu.

Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına kendisini layık gören Rektör Can’a şükranlarını sunan Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu, Diş Hekimliği Fakültesinin eksikliklerini mümkün olan en kısa sürede tamamlayarak ülkemizin önemli diş hekimliği fakülteleri arasında yer almayı hedeflediklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol