Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

											 ÇOCUKLARIMIZ AYDINLIK GELECEĞİMİZİN, AYDINLIK YÜZLERİDİR…
 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışı ve dolayısıyla da halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olmasının ilk günü olduğu için ulusal egemenlik açısından da önemli bir anlam taşımaktadır.

Tüm okullarda yapılan hummalı etkinlik hazırlıkları sürerken bu anlamlı güne ilişkin Simya Eğitim Kurumları Genel Müdürü Muhammet Kasap;  “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenin bir göstergesidir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet egemenliğine dayanan demokrasinin ve Cumhuriyetin temellerinin atıldığı gün olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sayesinde tüm dünya çocuklarıyla ulusal egemenlik sevincimizi paylaşıyoruz. Tüm dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik ve barış mesajları vererek bu güzel bayramı en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duymaktayız.” Dedi.

Öğrencilerin aydınlık geleceğimizin, aydınlık yüzleri olduğuna da yer veren Muhammet Kasap “ Buradan tüm çocuklarımıza, sevgili öğrencilerimize seslenmek istiyorum.

SİZLER AYDINLIK GELECEĞİMİZİN, AYDINLIK YÜZLERİSİNİZ…

Her şeyin en güzeline layık olan sizler; okuyan, anlayan, araştıran, düşünen, soran, sorgulayan, çözümcül eleştirilerde bulunabilen, çağdaş yaklaşımlarla değerlendiren, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe, ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Bu donanım; sizi, ailenizi, milletimizi, ülkemizi ve insanlığı yüceltecektir. Yeter ki birikimli olmak için çalışın; başarmak için samimi ve gayretli olun.” İfadesini kullanırken “Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.” Diyerek sözlerine son verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol