Öne Çıkanlar HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

CEVDET ALPEREN TEMEL’E İNDİ
  

Okul Müdürü Cevdet Alperen; Özel Necip Fazıl Temel Lisesi olarak Kahramanmaraş’ı Türkiye’ye tanıttıklarını belirterek,  okulun aynı zamanda okullar arası güreş şampiyonasın da büyük başarılara imza attığına dikkat çekti ve;  “Kahramanmaraş ve Bölge Şampiyonluğu kazanan okulumuz Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor. Yine 26 Mart Pazar Günü dışarıdan okulumuza gelmek isteyen ve burs kazanarak burslu okumak isteyen öğrenciler için bir sınav yapılacak. 8-9-10-11 sınıflar için sınav yapılacak. Öğrencilerimizi bu sınavlara katılmalarını öneriyorum” dedi.

2014-2015 eğitim öğretim yılında dershanelerin okula dönüşmesiyle kurulan Özel Necip Fazıl Temel Lisesi eğitimdeki başarısıyla dikkat çekerken, kurumun Müdürlüğünü sürdüren Zafer Başa’nın görevden alınması sonrası yerine eğitimci Cevdet Alperen atandığını söyleyen Alperen; gazetecilerle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu. Alperen, okul eğitiminin başarısının yanında sporda da başarılı olduklarını dile getirdi.

“ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARISI İÇİN HEPİMİZE DÜŞEN GÖREVLER VAR”

 Özel Necip Fazıl Temel Lisesi olarak öğrencileri geleceğe hazırlamanın gayreti içinde olduklarını ifade eden Alperen şöyle konuştu: “Ülkemizin geldiği noktada; gelecek nesillerimizin daha iyi bir eğitim alması zarureti doğmuştur. Ben de bir eğitimci yazar olarak elimi taşın altına koyan bir arkadaşınızım. Herkes kendi payına düşen vazifeyi yapmalı. Ben gelecek nesillerimizin kaygısını taşıyorum. Özel Necip Fazıl Temel Lisesi olarak öğrencilerimizi geleceğe hazırlamanın gayretindeyiz. Kimse bahane göstermemeli. Herkes elinden geleni yaparsa ülkemizi daha ileriye taşıyacağıma inanıyorum. Çocuklarımızın başarısı için hepimize düşen görevler var. Veliye düşen görev sadece çocuklarını sevmek. Onları ümitsizliğe düşürmemektir. Öğretmenlerimizde öğrencilerine sevgi ortamında öğretim yapmalı. Öğrencilerimizde kendilerine inanmalı inanmadan olmaz. Millet olarak kararlı ve inançlı olmalıyız. Ben bu anlamda Pazar günü yapılacak YGS (Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı) ‘ ye girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

“BURSLULUK SINAVI DA YAPILIYOR”

Okullarında bursluluk sınavı yaptıklarını belirten Alperen, “Ayrıca okulumuzun Özel Okula Geçiş Sınavı var. 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri katılabilir. Sınav öğrencilerimizin seviyesini ölçmek için aynı zamanda burs kazanma fırsatı sağlıyor. 26 Mart tarihinde özel okullara giriş sınavı yapılacak. Bu sınavda öğrenciler yüzde 50 burs hakkı kazanırken devlet teşvikini de aldığı takdirde neredeyse ücretsiz özel okuldan yararlanma imkânı doğuyor. Bizim eğitimdeki başarımız spora da yansıyor. Örneğin, güreşte madalyalarımız ve kupalarımız bu yıl çok sayıda var. Biz eğitimin yanında sporda da adımızı tüm dünyaya duyurmayı amaçlıyoruz” ifadesini kullandı. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol