banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYEDEN ERDEMLİ LİSESİ'NE BOYA BADANA HİZMETİ
Okullara yönelik süren hizmetlerle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitim hizmetine sınırsız destek verdiklerinin altını çizerek, "belediyemize hizmet için müracaat eden hiçbir okulu geri çevirmiyoruz ve her türlü taleplerine cevap veriyoruz. Bu kapsamda Erdemli Lisesi'nin tadilat ve dış cephe boya badana işlerini tamamladık" dedi.

OKULLARA HİZMETTE SINIR YOK

Erdemli Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Erdemli Lisesi'ne boya-badana hizmeti verildiği belirtilirken, dış cephe tadilatının ve bakım onarımının yapıldığı bilgisine yer verildi. Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yapmaya devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade etti. Yapılan hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını söyleyen Başkan Tollu, eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirterek, boya badana dışında hizmet ihtiyacı bulunan okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerinin altını çizerek, öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol