banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BELEDİYEDEN EĞİTİM KURUMLARINA KESİNTİSİZ HİZMET
 BELEDİYE OKULLARA YÖNELİK HİZMETLERDE HIZ KESMİYOR

 

Erdemli Belediyesi yeni statüyle mahalleye dönüşen köylerde bulunan okullara yönelik hizmetleri kapsamında boya-badana tadilat işlerine kesintisiz devam ediyor. Erdemli tarihinde okullara yönelik en çok hizmetin kendi dönemlerinde verildiğini ifade eden Belediye Başkanı Tollu, bu hizmetlerin belediyenin eğitim öğretime verdiği önemin büyüklüğünü ortaya çıkardığını söyledi.

OKULLARA ASFALT-YOL, PARKE VE OYUN GRUPLARI HİZMETİ

Eğitimin kaliteli olmasının kaliteli hizmetle doğru orantılı olduğunu belirten Başkan Tollu, boya badana dışında tüm okul yollarını asfalt ve parke yollara kavuşturduklarını, aynı şekilde okul bahçelerini de parke taşlarla ördüklerini ve oyun grupları armağan ettiklerini ifade etti. Öğrencilerin kaliteli ve huzurlu bir eğitim görebilmeleri adına her türlü hizmeti yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizen Tollu, “Yeni yılda da okullara yönelik hizmetlerimiz devam ediyor. Ekiplerimiz yeni yılla birlikte taleplerini ileten okullarımızda bir çalışma programı belirledi ve bu kapsamda bu hafta Güzeloluk ve Karakeşli ilköğretim okullarında sundurma ve çatı izolasyon çalışmaları yürüterek yoğun bir mesai harcıyor. İlçemizde ve kırsal alanda bulunan okullarımızın yollarını asfaltlıyor bahçelerini parke ile örüyoruz. Bununla birlikte boya-badana tadilat işleriyle okullarımızın bakım onarımına destek vererek oyun grupları da kurulmasını sağlıyoruz. Birçok mahallede de okullarımızın ihtiyaçlarını tespit ettik. En kısa zamanda o okullarımızın da ihtiyaçlarını gidereceğiz. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE HİZMET KONUŞULUR

Eğitimin her zaman geliştirilerek kaliteli olarak sunulmaya devam etmesi için kendilerine düşen ne iş varsa yapmaya devam edeceklerini kaydeden Tollu, “bizim olduğumuz yerde hizmet konuşulur hizmet yapılır” diyerek eğitime her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirterek, bu konuda daha fazla hizmetler üreteceklerini müjdeledi.

MÜDÜR VEKİLİ ERSİN’DEN BAŞKAN TOLLU’YA TEŞEKKÜR

Koramşalı İlkokulu Müdür Vekili Ercan Ersin, okullarına yapılan hizmetlerden ötürü belediye başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti. Ersin, Belediye Başkanı Tollu’nun eğitime her zaman destek olduğunu ve okulların her türlü ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenerek çözüm getirdiğini dile getirdi. Ersin, Başkan Tollu’nun hiçbir mazeretin arkasına sığınmadan taleplerine anında cevap verip okullarının hizmet ihtiyacını gidermesinden dolayı minnettar olduklarını ifade ederek çalışmalarında başarılar diledi.

ÖĞRENCİ VELİSİ HÜSEYİN ÖZEN: TOLLU’NUN HİZMETLERİ TAKDİRE ŞAYAN

Koramşalı İlkokulu öğrenci velisi Hüseyin Özen ise Erdemli Belediyesi’nin okullara yönelik hizmetlerinin çok büyük önem taşıdığını ve eğitim adına da takdir edilmesi gerektiğinin altını çizerek, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti. Özen, Başkan Tollu’nun tüm okulların ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ürettiğini ve eğitime verdiği desteğinin ise takdire şayan olduğunu dile getirerek, çalışmalarının aynı şekilde devam etmesini diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol