Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
2018–2019 Eğitim Öğretim yılının açılışı dolayısı ile yayımladığı mesajında öğrencilere başarı dileyen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi olarak okullara bugüne kadar çok güzel hizmetlerde bulunduklarını vurguladı. Belediyece bütün okulların bahçe düzenlemesini yaptıklarını, asfalt ve parke hizmeti sunduklarını, banklarla süslediklerini ve oyun grubu kurduklarını belirten Tollu, bunlarla birlikte tüm okul yollarını yeniden düzenleyerek, öğretmenleri ve öğrencileri, tozlu ve çamurlu yollardan kurtardıklarını kaydetti. Tüm bunları bu ülkenin geleceği için, kendi gelecekleri için yaptıklarını kaydeden Tollu, bu çerçevede eğitime destek verdiklerini söyledi.

 

Yeni Eğitim Öğretim yılını kutlayan Tollu, eğitimin bir bütün olarak ele alındığında öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere de birçok görev düştüğünü söyledi. Öğrencilerin çok çalışması gerektiğini ifade eden Tollu, bu güzel ülkenin geleceğinin öğrencilerin elinde olduğunu dile getirerek, bunun büyük bir sorumluluk olduğunu ve bu sorumluluğun herkesçe öğrencilere aşılanması gerektiğinin altını çizdi. Öğretmenlerin ise çocukların eğitiminde çok önemli bir yere sahip olduklarının kaydeden Tollu, eğitim öğretimin yanında doğru bilinçlenme konusunda da öğretmenlere büyük görevler düştüğünü söyledi. Diğer taraftan ailelerin de çocuklara destek olması gerektiğini dile getiren Tollu, “çocukları sadece okula gönderip, harçlıklarını vermekle iş bitmiyor. Onların iyiye, güzele ve doğruya yönlendirilmeleri gerekmektedir. Düzgün bireylerin yetişmesinde aileler çok önemlidir” dedi.

Tollu, yeni öğretim yılında öğretmen, öğrenci ve ailelere başarı dilerken, Erdemli Belediyesi olarak üzerlerine düşen her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol