banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU'DAN ÇOCUKLARA DESTEK
 

Erdemli Belediyesi, eğitime her alanda hizmet vermeye, ilçe okullarına destek olmaya devam ediyor. İstisnasız her okula talepleri doğrultusunda hizmet götüren Belediye, daha önce yıktığı ve yenisini inşa ettiği, basketbol ve voleybol sahaları armağan ettiği, boya ve tadilat işlerini gerçekleştirdiği Kocahasanlı Yeni Mahalle İlkokulunu Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile ziyaret etti. Ziyaret esnasında öğretmenler ve öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, eğitime hizmet etmekten mutluluk duyduğunu ve bu hizmetlerin devam edeceğini bildirdi.

ERDEMLİ'DE İZİMİZ VAR, GELECEĞE SÖZÜMÜZ VAR

Eğitim kurumlarına her konuda destek olduklarına ve bundan sonrada olacaklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni nesillerin vatana millete hayırlı birer evlat olabilmeleri için üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini bildirdi. En önemli sorumluluk alanlarının yeni kuşakların ülkeye hayırlı bireyler olması için gerekli hizmetleri fedakarca yerine getirmek olduğunu ifade eden Başkan Tollu, bunun için gereken her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol