banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN MÜKERREM TOLLU, “EĞİTİM GELECEĞE YAPILAN EN GÜZEL YATIRIMDIR”
Sırasıyla Debi Akademi, Elif Bulut Anaokulu ve Amerikan Kids Kreşini ziyaret eden Başkan Tollu, Özel okulların açılmasını olumlu değerlendirdiğini belirterek; “Rekabetin her anlamda olması güzel. Bu sayede kalite artıyor, çocuklara daha verimli ve üst düzey eğitim sağlanıyor.” dedi.

Öğretmenler, çocuklarla iletişimde ve eğitimde sıkıntı yaşamadıklarını fakat ailelerle çoğu konuda fikir ayrılığına düştüklerini dile getirdiler. Ailelerin çocuklara fazla ilgi göstermesinden kaynaklı, sorumluluk bilinci olmadan büyüyen çocukların okullarda zorlandıklarını, kurallarla ve disiplinle okulda tanıştıklarını belirttiler. 
Okul ve Aileler Ortaklaşa Çalışmalar Yapacak
Yeni eğitim sisteminde atölye sistemine geçileceğinden bahseden öğretmenler, bu sayede üreten bir nesle geçileceğini söyleyerek; standartların yükseldiğini, artık sadece öğrencilerin değil öğretmenlerin de sürekli sınava tabii tutulduğunu ve okul ile ailelerin ortaklaşa çalışmalar yaptıklarına dikkat çektiler.

Belediyenin devlet okullarına yaptıkları hizmetlerden ve yatırımları ilgi ve takdirle izlediklerini belirterek, belediye sayesinde çocukların güvenli ve çok amaçlı bahçelere kavuştuklarını söyleyen öğretmenler, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol