banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN ERKOÇ KARNE DAĞITTI
 Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “Bugün sizlerle beraber 26 yıl önce mezun olduğum okulumu ziyaret ettik. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle beraber olduk hasbıhal ettik, karnelerini dağıttık. Her zaman söylediğimiz gibi eğitim bizim için çok önemli. Göreve geldiğimiz ilk gün öğrencilerimizin ikinci velisi olacağız demiştik ve hamdolsun bunun gereğini yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Yaklaşık 50 milyon TL’lik katkıda bulunmuşuz, bulunmaya da devam ediyoruz. Türkiye’nin en büyük zenginliği sermayesi genç nüfusudur. O nedenle gençlerimizi en donanımlı hale getirmeliyiz” dedi.

EN İYİ EĞİTİMİ ALMAK ZORUNDASINIZ

Başkan Erkoç öğrencilere ilişkin yaptığı açıklamada: “26 yıl önce bu okuldan mezun oldum, o dönem mühendislik fakültesini kazanarak mühendis oldum ve ülkemize vatanımıza milletimize aileme faydalı olma gayretinde oldum. Çocuklarımızla bunları konuştuk, paylaştık bugün. Eğitimin ne kadar önemli olduğu sadece kendileri için değil aileleri için, ülkemiz, milletimiz için Kahramanmaraş için çok önemli olduğunu anlattık. Bizim gayemiz bu şehrin gençlerini Boğaziçi, Hacettepe gibi Türkiye’nin en iyi üniversitelerine girmesini sağlamak.

İstiklal savaşında kahraman ecdadımız nasıl en ön saflarda durduysa istikbal mücadelemizde de Kahramanmaraş’ın gençleri Türkiye’nin ayağa kalkmasına omuz verebilmek için en iyi eğitimi almak zorunda. Hükümetimiz her alanda olduğu gibi eğitim alanında da çok büyük yatırımlar fiziki katkılar yapmakta. Bu yıl ilk defa İbrahim Çalık Lisesi de yeni dersliklerle beraber normal eğitime geçmiş çok mutlu oldum. Büyükşehir Belediyesi olarak bizde okullarımızı, eğitimimizi destekliyoruz” diye konuştu.

ORTAK DEĞERLER PROJEMİZ

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak projelere devam ettiklerini ifade eden Başkan Erkoö, sözlerini şöyle tamamlandı: “Milli Eğitim Müdürlüğü ile beraber ortak değerler eğitimi projemiz var. Bu projeyle çocuklarımızın öğretmenlerimizin motivasyonunu arttıracak çalışmalar yapıyoruz.

İnşallah önümüzdeki yıllarda Kahramanmaraş’ın eğitim alanın da çok önemli yerlere geleceği inancındayım. Topyekûn çalışarak bunu başaracağız. Ben bu şehrin gençlerine güveniyorum. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinin en ön sıralarında Kahramanmaraşlı gençler yer alacak inşallah.

Yıl boyunca gösterdikleri gayretlerden dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, çocuklarımızı gençlerimizi tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol