banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ; KALİTELİ EĞİTİM İÇİN DAHA GÜZEL OKULLAR
 

Bu kapsamda ilçe genelinde eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ ilçe merkezindeki bütün okulların bahçe ve çevre düzenlemesini gerçekleştirerek eğitime büyük önem veriyor.

EĞİTİME BÜYÜK KATKI SAĞLIYORUZ

Göreve geldiği günden itibaren eğitim yuvalarının modern bir görünüme kavuşması için büyük çaba gösteren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ son olarak da Belediye ekiplerince İstiklal Ortaokulunda başlatılan çevre düzenleme çalışmasıyla ilgili konuştu.

Başkan Bozdağ konuşmasında; “İlçe genelimizde çalışmalarımız tüm hızıyla davam ediyor. Merkez mahalleler ve kırsaldaki okullarımızın ihtiyaçlarını tek tek belirleyerek ve gelen talepleri hızlı bir şekilde değerlendiriyoruz. İlçemizde çevre düzenlemesi olmak üzere ve pek çok alanda eğitime büyük katkı sağlıyoruz. Eğitime büyük önem veriyoruz çünkü eğitimde başarının desteklenmesi gerektiğini düşünüyoruz. Amacımız öğrencilerimize daha güzel ortamlarda eğitim verilmesini sağlamak. Temiz ve güzel bir okulda daha kaliteli eğitim olur. Bizlerde bu konuda imkânlarımız dâhilinde okullarımıza destek vereceğiz ve vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol