banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞARI ÖĞRENCİLERDEN ÖDÜLLER BAŞKAN AYDIN’DAN

Göksun Belediyesinin, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlediği Kazanım Değerlendirme Sınavlarının katkısı ile Göksun’lu öğrenciler 2022 yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS)de elde ettikleri puan ortalaması ile Kahramanmaraş ilçeleri arasında il birincisi olmuşlardı. Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ilçe genelindeki her okuldan ilk 3’e giren toplam 79 öğrenciyi Çanakkale Gezisi ile ödüllendirdi.

Toplam 3 gün sürecek olan Çanakkale Gezisi kapsamında öğrenciler, ilk olarak Anıtkabir ve eski Meclis Binasını daha sonra Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alanlarını profesyonel rehberler eşliğinde gezecekler. Gezinin amacına uygun ve kaliteli gerçekleşmesi için kafilede 2’si okul müdürü olmak üzere 6 Öğretmen ile 3 belediye personeli yer alıyor.

“EĞİTİME DESTEK SAĞLAMAYI KENDİMİZE BİR GÖREV BİLİYORUZ”

Öğrencileri Çanakkale’ye uğurlayan Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, burada yaptığı açıklamada, “Göksun Belediyesi olarak hem mekanların fiziki iyileştirilmesi yönünde, hem de eğitim öğretim anlamında gerekli desteği sağlamayı kendimize bir görev biliyoruz.” dedi.

Çanakkale Gezisinin, bir anlamda da geçmişimiz öğrenme, milli ve manevi duygularımızın teçhiz edilmesinde çok olumlu katkı sağlayacağına inandığını ifade eden Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Göksun’lu öğrencilerimizin daha başarılı olmaları adına eğitim öğretime verdiğimiz destekler neticesinde ortaokul ve liselerde başarı göstererek ilçemizi il birincisi yapan öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Göksun belediyesi olarak hem mekanların fiziki iyileştirilmesi yönünde, hem de eğitim öğretim anlamında gerekli desteği sağlamayı kendimize bir görev biliyoruz. Eğitimde başarı göstermek suretiyle hem ilçemizi, hem ilimizi daha üst düzeyde temsil kabiliyeti oluşturma, hem de başarılı olmanın daha da yükseklerde bulunmayı gerektirdiğini biliyoruz. Bu öğrencilerimizin başarılarını ödüllendirme adına Göksun Belediyesi olarak Çanakkale Gezisine gönderiyoruz. Velilerimize, milli eğitim müdürümüze ve öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, bu faaliyetlerde emeğini esirgemeyen belediye personelime de teşekkür ediyorum. Bu gün ilçemizi il birincisi yaptılar ama yarın ülke bazında başarı göstereceklerinden hiç şüphem yok. Allah yollarını açık, başarılarını daim etsin inşallah.”

“EĞİTİM DOSTU GÖKSUN BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeref Akpınar’da yaptığı açıklamada, “Eğitim dostu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Göksun Belediyemize ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu teşekkürün sadece Çanakkale Gezisi ile ilgili olmadığını belirten Akpınar, şunları kaydetti:

“Eğitim dostu belediyecilik anlayışı ile hareket eden Göksun Belediyemize ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüz sadece Çanakkale Gezisi ile ilgili değil, yıl içinde akademik yönden bizlere destek vererek ortak yapmış olduğumuz deneme sınavları, her yıl ortalama bin öğrenciye yapılan kırtasiye yardımları, okul kütüphanelerine kitap yardımları, sosyal ve kültürel faaliyetler ile okullarımızım fiziki şartlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar içindir. Öğretmen ve öğrencilerimi de elde ettikleri başarıda dolayı kutluyorum. İnşallah ilçemizi ve ilimizi daha büyük başarılara ulaştırırız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol