Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

AİLE DANIŞMA ve EĞİTİM MERKEZİ KURULDU

 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde Deligönüllüler Konağı’nda düzenlenen iftar yemeğinde misafirlere Eğitim Merkezi hakkında bilgi verilerek tanıtımı yapıldı.

İftar yemeğinde Sakarya ve Duraklı Mahallesi sakini olan kadınlara yönelik bilgiler veren Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, Aile Danışma ve Eğitim Merkezi’nin ailelere ücretsiz danışmanlık ve eğitim vereceğini söyledi.

İftar yemeğinde Sakarya ve Duraklı Mahallelerinden katılan yüzün üzerindeki kadına Aile Danışma ve Eğitim Merkezi hakkında bilgiler veren Şube Müdürü Taşkıran: “Sütçü İmam Mahallemizde bulunan Aile Danışma ve Eğitim Merkezimizin ailelerimize ücretsiz olarak danışma hizmeti ve aile eğitimi konularında hizmet veriyoruz. Bu merkezimizin yanı sıra Deligönüller Konağı’mızın restorasyonu Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılmıştı. Restorasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu konağımızı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi haline dönüştürdük ve burada da ailelerimize ücretsiz hizmet vermeye başladık” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol