Öne Çıkanlar YAPILAN YATIRIMLAR İŞVEREN VE İŞÇİNİN ALINTERİDİR YENİ BULVAR GELİYOR MUHASEBE HAFTASI KUTLANIYOR SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI KARADENİZ SAHİLLERİNDE KAZA YAPTI

Bu haber kez okundu.

ABDULKADİR KURTUL, BAŞARI HİKAYESİNİ KSÜ’DE ANLATTI

Konferans programı, üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan, Genel Sekreter Doç. Dr. Fatih Tiyek, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla İlahiyat Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, İlahiyat Fakültesi binasının yapımını üstlenerek öğrencilere kaliteli ve sağlıklı bir fiziki ortam sunulmasına vesile olan Kurtul ailesine teşekkürlerini sundu.

İlahiyat Fakültesi binasının üniversitenin en donanımlı binası olduğunun altını çizen Rektör Can, bu değerli ortamın oluşmasına destek olan hayırsever işadamı Abdulkadir Kurtul’un öğrencilerle tecrübelerini paylaşacak olmasının üniversitemiz açısından son derece anlamlı olduğunu ifade etti.

Mesleğinde önemli başarılara imza atan isimleri sık sık öğrencilerle bir araya getirmenin gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Rektör Can, bu yöndeki davetlerine icabet eden İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul’a teşekkür ederken İlahiyat Fakültesine adını veren İsmail Kurtul’a sağlıklı ve uzun ömürler diledi.

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Akif Özdoğan da kısa bir konuşma yaparak davetlerine icabet eden Abdulkadir Kutul’a ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmalarının ardından İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı hayırsever işadamı Abdulkadir Kurtul, "İş Hayatında İlim ve Tecrübenin Önemi" başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi.

Dürüstlük ve sözünün eri olmanın en büyük sermaye olduğunu belirten Kurtul, babası İsmail Kurtul’a ait gelenek ve köklerine bağlı aile işletmesinde her kademede çalışarak çalışma hayatının bütün yönlerini tecrübe ettiğini söyledi.

“Babamın güvenini her zaman arkamda hissettim ve onun güvenine layık olmaya çalıştım.” diyen Kurtul, ‘Günü gününe uyan ziyandadır.” anlayışıyla kendisini çalışmalarını ilerletmeye adadığını söyledi.

Eğitim ve iş yaşamından tecrübelerini gençlerle paylaşan Abdulkadir Kurtul, programın son bölümünde katılımcıların sorularını da cevaplandırdı.

Konferans sunumunun ardından Rektör Prof. Dr. Niyazi Can tarafından Abdulkadir Kurtul’a günün anısına çiçek takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol