Haber de bu başlıkta girdi zaten siteye. Ki yarın yerel gazetelerde de muhtemelen aynı başlıkta çıkacak.

Bu mesele, yani Dulkadiroğlu Belediyesinin kamu külliyesi meselesi, epey uzamıştı. Değerli başkan, beyefendi insan sayın Necati Okay, bunu her toplantıda, her fırsatta  dillendirmiş olsa da, biraz uzamıştı. Hatta bu meseleye ilişkin ulu orta konuşanlar da çıkmadı değilse de, sayın başkanın çok da umurunda olmadığı için, o işine baktı.

Yorulmadı.

Gayret etti, çalıştı, didindi, sonunda emeline ulaştı ve kamu külliyesinin yer tahsisi onaylandı mecliste.

Keşke o gün, bu mesele mecliste karara bağlanırken orada olsaydım.

Keşke…

*

Dulkadiroğlu ilçesinin kalkınma projeleri arasında yer alan Kamu Külliyesi projesi kapsamında ilçe tarım ve ilçe emniyet müdürlüğü'ne külliye alanında yer tahsisi yapılmasıyla birlikte sanıyorum başkan bu akşam rahata bir uyku çekecektir.

Belki biraz geç oldu, geç kalındı ama, çok şükür ki güç olmadı.

*

Peki, kaymakamlık binası ne olacaktı?
Bölgenin kalkınması ve gelişmesinde önemli bir yere sahip olan Kamu Külliyesi'nin ilçe tarım ve ilçe emniyet müdürlüğüne ayrılan bölümleri bedelsiz olarak ilgili kurumlara devredilmesi sorunu büyük ölçüde çözmüş görünüyor.
Belediye binası ve Kaymakamlık binasının ardından Kamu Külliyesi'nde iki kurumun daha yeri netlik kazanırken, Başkan Necati Okay’ın, projenin önemine değinerek emeği geçen meclis üyelerine teşekkür etmesi, onun centilmenliğini, cesareti kadar nezaketini de ortaya koyan bir başka güzellikti.

*

Her zaman takdir ettiğim Başkan Okay’ı bu sonuç alıcı çalışmasından ötürü, yakın mesai arkadaşları da dahil tebrik ediyor, sıranın kazma vurulmasına geldiği müjdesini kendinden önce halka ben veriyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol